Axess Vs World Kredi Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Garanti bankası olayımı biliyorsunuzdur.Dün gidip borcumu temizleydm kredi kartımı kuşbaşı yaptım.Pederde World kart var.Benzin alırken vs World kullanıyor ve puan topluyor aylık kontörü bedavaya getiriyor.Yeni kredi kartı alacağım sizce hangisi müşteriyi daha iyi görüyor ?

Not : Enpara demeyin zaten var.

Not 2 : Tavsiye ettiğiniz kartın hesap işletim ücreti için kaç tane faturanın otomatik ödeme talimatını vermemiz gerekiyor ? Mesala Garanti'de 2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verirseniz h. işletim ücreti almıyorlardı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Garanti bankası olayımı biliyorsunuzdur.Dün gidip borcumu temizleydm kredi kartımı kuşbaşı yaptım.Pederde World kart var.Benzin alırken vs World kullanıyor ve puan topluyor aylık kontörü bedavaya getiriyor.Yeni kredi kartı alacağım sizce hangisi müşteriyi daha iyi görüyor ?

Not : Enpara demeyin zaten var.

Not 2 : Tavsiye ettiğiniz kartın hesap işletim ücreti için kaç tane faturanın otomatik ödeme talimatını vermemiz gerekiyor ? Mesala Garanti'de 2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verirseniz h. işletim ücreti almıyorlardı.

Garantinin Flexi kartını kullanıyorum yıllık 6-8 lira gibi bi kart ücreti var ve bonus özelliklerini taşıyor bir çok yerde de kampanyaları vs var 

Ayrıca HSBC nin Concept kartı da var onun da tüm kart sahiplerine yıllık kart ücreti yok bilgin olsun....

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

yanlız yeni kart alacaklara artık öyle bol keseden limit yok maaşı olsa bile bi sınır var

2 kartıda veriolarsa al

bunlardada ya fatura talimatı vercen ya da 400 lira gibi bi rakam veya üzeri aylık harcama sözü

ama eski müşteri olsan senelik kart aidatını para puana çevirtebilirdin

başkada yolu yok zaten

başka bankalarada yönelme

cardfinans axess bonus world şitandart

diğerleri tıfıl işi...

Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 3