Axess Vs World Kredi Kartı
-
Garanti bankası olayımı biliyorsunuzdur.Dün gidip borcumu temizleydm kredi kartımı kuşbaşı yaptım.Pederde World kart var.Benzin alırken vs World kullanıyor ve puan topluyor aylık kontörü bedavaya getiriyor.Yeni kredi kartı alacağım sizce hangisi müşteriyi daha iyi görüyor ?
Not : Enpara demeyin zaten var.
Not 2 : Tavsiye ettiğiniz kartın hesap işletim ücreti için kaç tane faturanın otomatik ödeme talimatını vermemiz gerekiyor ? Mesala Garanti'de 2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verirseniz h. işletim ücreti almıyorlardı.
-
Citizen bunu yazdı
Garanti bankası olayımı biliyorsunuzdur.Dün gidip borcumu temizleydm kredi kartımı kuşbaşı yaptım.Pederde World kart var.Benzin alırken vs World kullanıyor ve puan topluyor aylık kontörü bedavaya getiriyor.Yeni kredi kartı alacağım sizce hangisi müşteriyi daha iyi görüyor ?
Not : Enpara demeyin zaten var.
Not 2 : Tavsiye ettiğiniz kartın hesap işletim ücreti için kaç tane faturanın otomatik ödeme talimatını vermemiz gerekiyor ? Mesala Garanti'de 2 tane faturayı otomatik ödeme talimatı verirseniz h. işletim ücreti almıyorlardı.
Garantinin Flexi kartını kullanıyorum yıllık 6-8 lira gibi bi kart ücreti var ve bonus özelliklerini taşıyor bir çok yerde de kampanyaları vs var
Ayrıca HSBC nin Concept kartı da var onun da tüm kart sahiplerine yıllık kart ücreti yok bilgin olsun....
-
yanlız yeni kart alacaklara artık öyle bol keseden limit yok maaşı olsa bile bi sınır var
2 kartıda veriolarsa al
bunlardada ya fatura talimatı vercen ya da 400 lira gibi bi rakam veya üzeri aylık harcama sözü
ama eski müşteri olsan senelik kart aidatını para puana çevirtebilirdin
başkada yolu yok zaten
başka bankalarada yönelme
cardfinans axess bonus world şitandart
diğerleri tıfıl işi...