Axife Mouse Recorder

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Hocalar Axife Mouse Recorder 5.01'in cracklisini bi türlü bulamadım. Elinde olan veya ben bulurm diyen varmı :/

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

en son o programı incelediğimde saf demoydu. full olarak bulabilirsen işe yarar. exe de eksik kod vardı. :S

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ghost mouse?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ayni islevi goren baska programlar onersem :| hem hepsini warez sitelerinde bulabilirsin.

advanced key & mouse recorder
    mouse recorder pro

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

ghost mouse?

-----------------------------

Aynen ghost mouse kadar basit ve kolay program varken bu tür çetrefilli şeyler niye.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

ghost mousu deniyorum şimdi.

ama yine de axife daha kaliteli yapıyor :/

edütbidüt: axife ile klavye tuşlarını da kaydediyordu :\

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 1928 Toplam Mesaj: 6