folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ay Em Eff Diyenler Ay Em Of Oldu

Ay Em Eff Diyenler Ay Em Of Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Başbakan kriz için "teğet geçti" dedi. Bakanlar uzun bir suskunluktan sonra 3,4 küçüleceğiz diyebildi... Ama sonunda gerçekleri IMF açıkladı.

Uluslararası Para Fonu IMF'nin yayımladığı Dünyanın Ekonomik Görünümü raporunda, Türkiye'nin ekonomisinin, bu yıl yüzde 5,1 küçülmesinin beklendiği bildirildi. Geçtiğimiz haftalarda kabinenin ekonomiden sorumlu bakanları 3,4 oranında küçülme beklendiğini söylemişlerdi.

ENFLASYON 6,9 ARTACAK

IMF ve Dünya Bankası'nın Washington'da hafta sonunda ortak düzenleyeceği bahar toplantıları öncesinde yayımlanan raporda, Türkiye'de tüketici enflasyonu, yıllık ortalamalara göre, bu yıl için yüzde 6,9, 2010 için de yüzde 6,8 olarak tahmin edildi.

Türkiye'de cari açık beklentisi de bu yıl için gayrisafi yurtiçi hasılanın yüzde 1,2'si, gelecek yıl da yüzde 1,6'sı olarak verildi.

İngiliz elemanı egemen bağış abd ye gidiyormuş.. imfden parayı kapıp gelecek heralde:)

Teğet geçmediiiii deldi geçti.... koskoca başbakan hiç yalan söylermiymiş miş ?

seçim öncesi memura,emekliye 300 tl verilecekti noldu o çeklere ? Ülkesinin işçisini düşünmeyen. hep bize hep bize diyen tüm siyasetçilere aldığınız yediğiniz yemeklerinizin hepsini verdiğim vergilerimi haram ediyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Başbakan muamele yapıyo millete ya herşey açık ortada teyet geçmişmiş peh...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    ee noldu kendileride inanmıod uzaten dedklerine teğet geçmişmişmişmişm :D  ha s.e ordan :D akp lileri kandır sen :P

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Küçülme oranı gerçekten çok üzücü. Ama diğer ülkelerle kıyasladığımızda Türkiye'nin hepsinden daha karlı olduğu görülüyor arkadaşlar (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------
    seçim öncesi memura,emekliye 300 tl verilecekti noldu o çeklere ? Ülkesinin işçisini düşünmeyen. hep bize hep bize diyen tüm siyasetçilere aldığınız yediğiniz yemeklerinizin hepsini verdiğim vergilerimi haram ediyorum.

Çocuklarının burnundan gelir inşallah.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

Başbakan kriz için "teğet geçti" dedi. Bakanlar uzun bir suskunluktan sonra 3,4 küçüleceğiz diyebildi... Ama sonunda gerçekleri IMF açıkladı.

Uluslararası Para Fonu IMF'nin yayımladığı Dünyanın Ekonomik Görünümü raporunda, Türkiye'nin ekonomisinin, bu yıl yüzde 5,1 küçülmesinin beklendiği bildirildi. Geçtiğimiz haftalarda kabinenin ekonomiden sorumlu bakanları 3,4 oranında küçülme beklendiğini söylemişlerdi.

ENFLASYON 6,9 ARTACAK

IMF ve Dünya Bankası'nın Washington'da hafta sonunda ortak düzenleyeceği bahar toplantıları öncesinde yayımlanan raporda, Türkiye'de tüketici enflasyonu, yıllık ortalamalara göre, bu yıl için yüzde 6,9, 2010 için de yüzde 6,8 olarak tahmin edildi.

Türkiye'de cari açık beklentisi de bu yıl için gayrisafi yurtiçi hasılanın yüzde 1,2'si, gelecek yıl da yüzde 1,6'sı olarak verildi.

İngiliz elemanı egemen bağış abd ye gidiyormuş.. imfden parayı kapıp gelecek heralde:)

Arkadasım tmm enflasyon var bi zamanlar %400 dü biliiyomusun ?

Kriz var diyosun Her gun sabah kalktıgında kahvaltını yapıyosun kahvaltındakı yiyecekler değiştimi karnını doyuramıyomusun *

her gun işe veya okula gittigin arabaya binemiyomusun artık yurumemi gidiyosun ? Tabiki hayır..

Eminim en yakın zamanda alısveriş yapmıssındır yaz için hemde marka yalanmı ?

Krizin sebebi ne biLiyomusun ? Ben biliyorum ama sen bilmedıgın ıcın bilmedigin rakamlar uzerınde baskalarının yorumlarıyla yorum yapıyosun.. 

Memurları atmıssın ortaya.. Söyle bakıyım hangisi meyve sebze halindeki veya insaattaki amele gibi götüünü yırtıyor yaptıklarının sende bılıyosun ne oLdugunu masa basında aksama kadar chat yapan memurlar tanıyorum ben tbt uyesı olanda vardır aralarında ..

Peki bi kişi cıkıp diyebilirmi ben aldıgım paranın kurusu kurusuna hakedıyorum diye Hea bazıları vardır sabah aksam kostur yapan onlara lafım yok ama memurların %80 ı boş boş dolaşıyor bundan emınım.

Kriz hakkındaki duşuncelerım bunlar isteyen alır isteyen bırakır. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

öğretmenlerin % 75 i borçlu bir ülkeyiz dikkatini çekerim. öğretmenler bu durumda geçim sıkıntısındayken. bir işçi ?

ben hergün otobüse binmem. üniversiteye otobüse binmem. hergün kahvaltıda 4 zeytin biraz peynir. azıcık çikolata yerim. yemeye zamanım yoktur. şükür çalışıyor okuyorum gündelik işlerimi bi şekilde halletmeye çalışıyorum. ben markete gidip alışveriş yapmam. para harcamayı sevmeyen birisiyim. bakkaldan iki üç ne alınacaksa alınıyor. oda borçla..ve hala borç kabarcığımızda, adam saolsun anlayışlı.  ocak şubat mart aylarında çalıştığım şirket her hafta % 25 maaş verdi. verdiği parada borçlara vergilere gitti 3 aydır hiçbişey yok sıfır. buda psikolojikmen moral bozuyor sıkıntı oluşturuyor. sabrediyoruz. lakin bu sabrı kullanıp gizlice bundan uyanıklık besleyenler bizi tahammülsüz duruma soktuğunu diyorum. bu krizin sorumlusu türkiye devleti değildir. bunu biliyorum. kapitalist abd den başlayıp tüm dünyaya savrulan dalga sürecidir. bunlar yaşanılacaktır. karşı çıktığım nokta, Halka yalan söylenmesidir. eğer adam krizin teğet geçtiğini kurbanlıkların hepsi satıldı kriz yok diyerek beyni çalışıyorsa düşüncesine tükiriyim diyorum. sanki 1 aylık birşey. çıkıp ekranlara doğrunun anlatılmamasıdır asıl...burda hayatımdan kesitleri anlatmayabilirdim kendi şahsıma...sordun söyledim. Gerçekleri anlatmayanların ve yalan söyleyenlerin utanmadan yalan söylemeleri zorumuza gidiyor..

son olarak: bugün 2 aile başbakanlık önünde açız yeter artık diye eylem yaptı kendilerini yakmak istedi. kimin haberi oldu bundan ? pek azdır muhtemel, kendi medya kuruluş yanlıları hiç göstermeyecektir belkide bu haberi. bu insanlar durup dururken kendini yakmaz orda. halk şu an suskun. ama bu böyle giderse büyük bir patlaklık verir. tek çareleri İMF den para almak. bu parayı kim ödeyecek yine sana bana ödetecek devlet.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

ENFLASYON 6,9 ARTACAK

Arkadasım tmm enflasyon var bi zamanlar %400 dü biliiyomusun ?

Kriz var diyosun Her gun sabah kalktıgında kahvaltını yapıyosun kahvaltındakı yiyecekler değiştimi karnını doyuramıyomusun *

her gun işe veya okula gittigin arabaya binemiyomusun artık yurumemi gidiyosun ? Tabiki hayır..

Eminim en yakın zamanda alısveriş yapmıssındır yaz için hemde marka yalanmı ?

Krizin sebebi ne biLiyomusun ? Ben biliyorum ama sen bilmedıgın ıcın bilmedigin rakamlar uzerınde baskalarının yorumlarıyla yorum yapıyosun.. 

Memurları atmıssın ortaya.. Söyle bakıyım hangisi meyve sebze halindeki veya insaattaki amele gibi götüünü yırtıyor yaptıklarının sende bılıyosun ne oLdugunu masa basında aksama kadar chat yapan memurlar tanıyorum ben tbt uyesı olanda vardır aralarında ..

Peki bi kişi cıkıp diyebilirmi ben aldıgım paranın kurusu kurusuna hakedıyorum diye Hea bazıları vardır sabah aksam kostur yapan onlara lafım yok ama memurların %80 ı boş boş dolaşıyor bundan emınım.

Kriz hakkındaki duşuncelerım bunlar isteyen alır isteyen bırakır. 

hocam iyi güzel yaşıyoruz diye sevinelimmi yani bu ne polyanacılıktır biz Burundi değiliz Türkiyeyiz bu şartlarda daha üst düzey daha rahat olmamız gerek memur adam çalışmıyor diyorsun denetlemesini yap bu gün telekomun satılmasında veya özelleştirmelerdede böyle bi savunmayla geliyo çoğu akpli madem adamlar rüşvet yiyor madem yatıyor tam verim almak için bu adamları sağlam bi denetleme grubuyla denetle bu kadar zor mu ama bizim büyüklerimizin yediğinin hatti hesabı yok ki memur yemesin büyüklerimiz yer üst kademe yer bizde tarrak yeriz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam iyi güzel yaşıyoruz diye sevinelimmi yani bu ne polyanacılıktır biz Burundi değiliz Türkiyeyiz bu şartlarda daha üst düzey daha rahat olmamız gerek memur adam çalışmıyor diyorsun denetlemesini yap bu gün telekomun satılmasında veya özelleştirmelerdede böyle bi savunmayla geliyo çoğu akpli madem adamlar rüşvet yiyor madem yatıyor tam verim almak için bu adamları sağlam bi denetleme grubuyla denetle bu kadar zor mu ama bizim büyüklerimizin yediğinin hatti hesabı yok ki memur yemesin büyüklerimiz yer üst kademe yer bizde tarrak yeriz

Her seyi devletten beklıyoruz ataturkun bi sozu var bilirmisiniz bilmem "halkımız zihniyet olarak devletçidirki, her türlü ihtiyacını devletten talep etmek için kendinde hak görür." yani her şeyi devletten beklemeye alışmışız onlar bişe yapsında bizde yararlanalım denetle diyosun ne kadar memur var hangi birini nasıl denetlesin yeterince müfettiş gönderiliyor adamlar daha ne yapsın sende bişeler yapıcaksınki devlet kalkınsın 

konuyu acan kardesim..Ne aç insanlar varki Bir örnek bugun yaşadım ktü öğrencisiyim  bgun sınıfa hasta kızı ıcın para toplayan bı adam geldi . eli ayagı tutan ve daha genc olan bı ınsan.. Lafım yok yardım ıstemesı hak ama diger yandan bi cok vasıfsız arkadasım var lise veya ilk okul mezunu su an işe girdiler .. Tam 930 Tl maas alıyorlar ..Ya ben hayatın iyi yönünde yaşıyorum yada siz bastakılerı kötülemek için türlü türlü şeyler bulmaya calısıyosunuz. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
Toplam Hit: 1045 Toplam Mesaj: 9