Ayakkabı Garanti
-
hocalar adidastan prof. bir krampon almıştım 211 liraya,bu kramponun 3-4 ay içinde önlerinde açılma oldu bende garantiye gönderdim ama kabul etmediler.tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum ama nasıl yapılır ne edilir bilmiyorum,daha önce yapanlar varsa bi yardım edebilir mi?
-
bulunduğun ildeki tüketici derneğine gidiyorsun , fiş fatura ne varsa ayakkabıyla birlikte götür onlar halleder
-
Hocam valla bende kulup donemlerinde adidas giyerdim fakat o kadar idmana maca cıkmama ragmen bir acılma olmadı senin şansına.Ayrıca benim bildigim 6 ay garanti süreleri oluyor zamanı gecmemısse aldıgın yere iade et hallederler.
-
hocam neden açıldı valla bende bilmiyorum gerçekten benim şansıma sanırım.
nerde olur bu tür yerler?
-
adidas bunu çok yapıyor geri gönderiyor. tüketici haklarına başvur alırsın paranı.
112 liraya almştım bende.
-
kardeşim hangi şehirdeysen arat googleye bulursun
-
benim bir arkadaşım vardı, adidastan bir ayakkabu alır, 1 yıl kadar iyice giyer sonra ayakkabıda nasılsa bir sorun ortaya çıkar gider adidas a değiştirmeye çalışır,
bazen kabul ediyorlar, edilmeyince de tüketici derneğine gidip oradan başvurur sonra tekrar değiştirir :) nasıl yaptığı hakkında çok bilgim yok ama bu dediğm olayı
4-5 ayakkabı için yapmıştı, yavaş yavaş sktör haline getiriyordu :)