folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayasofyanın Minarelerini Yıkanlara Cevap



Ayasofyanın Minarelerini Yıkanlara Cevap

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2008
    Erkek

    Hürriyet'in haberine göre; Geçtiğimiz Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Fenerbahçe'nin rakibi Yunan PAOK takımıydı. Karşılaşmada 1-1 lik beraberlikle Fenerbahçe elendi, PAOK ise grupta kalmayı başarmıştı.

    Aynı gece PAOK'lu taraftarlar ülkelerine dönerken, Türk Polisine taş atmış, Fenerbahçe bayraklarını ezmiş ve basın mensuplarına saldırmıştı. Henüz bu olaylar yatışmadan, taraftarlar web sitelerinde de galibiyetin verdiği şaşkınlıkla Ayasofya'ya haç dikilmiş bir animasyon yayınladılar. PAOK'lu taraftarların web sitelerinde yer alan animasyon Türklerin ve müslümanların tepkisine neden oldu. Animasyonda, Ayasofya'ya haç dikilmiş ardından da 4 minare teker teker yıkılıyordu.

    Yunanlı taraftarlar son olarak Fenerbahçeli futbolculara dansöz kıyafeti giydirip açılış sayfasına koyunca işler iyice çığrından çıktı.

    TOKAT GİBİ CEVAP
    Akıncılar adlı Hacker grubu bu gelişmelerden sonra paokmedia sitesini çökertti. Yayınlanan küstah Ayasofya videosundan sonra minareleri yeniden dikilmiş bir Ayasofya fotoğrafı ve Atatürk'ün selam veren bir fotoğrafı ile cevap verildi. Sayfada ayrıca "Siz Ayasofya'yı yıkamazsınız ama biz sanalı başınıza yıkarız" ifadesi Türkçe, İngilizce ve Yunanca olarak yayınlandı. Bu hack olayından sonra PAOK taraftarı Fenerbahçe ile ilgili bütün küçük düşürücü haberleri sitesinden sildi.

    http://www.cyber-mirror.org/Mirror/149657/paokmedia.com/index.php

    http://www.cyber-mirror.org/Mirror/149797/forum.paokmania.gr/

    çok şerefsiz bir taraftar grubu bu paoklar..maçta büssürü olay çıkardılar..Fena koymuş yunanlara türkün acısı hala çıkmıyor herhalde :) Nah bugünde baskette koyduk her kulvarda :D

    konu verilmiş..silinsin o zaman

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    Verildi hocam.

    Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2008
    Erkek

    NoToLeRaNcE bunu yazdı:
    -----------------------------
    Verildi hocam.
    -----------------------------

    öylemi :W silinsin o zaman

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2007
    Erkek

    nası şamarladık bunları bu gece :))


    All is well
Toplam Hit: 1363 Toplam Mesaj: 4