Aydın Merkezde Güzel Otel Veya Pansiyon Bilen Varmı ?
-
Hocalar Aydın merkesde 2-3aileninkalacağı ucuz yollu sağlammerkezde gü-zelpansiyon veya otel adresi yeriadı bilen varsa sevinirim Aydınlı müritlere duyurulur
-
Hoca bulvarda iki tane var, güzel oteller yani ikisinde de kaldım.
Otel özlü: 50 tl felan ama ben indirim yaptırmıştım sizde biraz zorlarsanız kesin yapıyorlar 40 felan
Otel ünlü: 60 tl ama buda bi 50 tl ye iniyor fiyatı..
diğer oteller çoğunlukla gençlik caddesinin sonundan sola devam edersen görürsün. birkaç otel var onların fiyatı dahada düşük ama tam bilmyorum kalmadım hiç. Gençlik caddesinde bi tane var ama söylemesi ayıptır karı kız mekanı.. anladın sen onu.. ama günlüğü 7-8 tl den veriyorlar oralarda.. pansiyon felan verenler var 12 tl ye ama yerlerini bilmiyorum ilanları var hep.
-
baltacı otel varmış 3 yıldızlı günlüğü 25 oda güzel diyorlar
-
hacım ev olursa daha ıyı olur aslında .Kaya otel otel,aydın park otel var yenı acıldı ama fıyatları nedır tam bılemıyorum.Tek olarak kalacaksan gunluk 10 tl lı kahvaltılı pansıyonlar var
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
hacım ev olursa daha ıyı olur aslında .Kaya otel otel,aydın park otel var yenı acıldı ama fıyatları nedır tam bılemıyorum.Tek olarak kalacaksan gunluk 10 tl lı kahvaltılı pansıyonlar var
-----------------------------tek değil ailecek kalınacak bir yer lazım bana