folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayıp Olmasın Diye Erkek/Kız Arkadaşının Kötü Espirisine Gülmek

Ayıp Olmasın Diye Erkek/Kız Arkadaşının Kötü Espirisine Gülmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Cem yılmaz çakması arkadaşların espiri yapma zorunlulugu varmış gibi peş peşe sözüm ona espirilerine sahte gülümsemek ve arkadaşının kendini mal gibi hissetmesin diye gülümsenir ya hani işte O an...

Ayrıca surat,zoraki gülümseme ifadesi alınca,içinden kendini eleştirmekte ayrı bir konu,etrafındakiler suratına bakınca anlamasın diye aklına komik şeyler getirmeye çalışmak gibi hallere girilir

Artık gülmesek gerçekten ayıp etmiş olur muyuz?

Gereksiz not:Bazen aynı duruma sen düşersin sahte gülümsemeleri görünce o durumda oldugunu anlar bi daha olur olmaz espiri yapmazsın.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Bu gibi oLayLar yüzünden insan zaman içerisinde hem ağırLığını koruyup hemde ota b.ka güLmeyi öğrenebiLiyor..

Bırak espri yaptığını sansınlar,yine zaman içerisinde senin espriLerinin daha kaLiteLi oLduğunu görünce yaLandan güLdüğünü zaten anLayacakLar..

Bence açıkca yüzLerine vurmadan anLatmanın en mantıkLı şekLi bu =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    gülme abi :G süper oluor vala kız da gulmuor bnede gülmüorm yaptıgı espriye ayıp felan düşünmöe :D:D kimse gülmez sap gibi kalır ortada :X

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    berbat bi durum. karşındaki kasarak bişiler anlatıyo gülsen ayrı gülmesen ayrı. zor ya gerçekten zor bi durum. en iyisi devamını sen komik bişiyle tamamlayığ gülmeniz.

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Bundan daha kötüsü ne biliyor musun?

Sana orçun'un selamı var. Hangi orçunun? Soldier  Of Fortune'un vb kelime esprilerine ilk duyduğunda yarılarak güldüğü halde tekrar duyunca burun kıvırıp "Amaan iğürenç espriler" diyen, ama bir yandan da gülsem mi lan acaba diye düşünen adamlar. Bu adamların o  burun kıvırmakla gülmek arasında kararsız kalmış yüz ifadesi tam dayaklıktır.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Samimi arkadaşımsa eee diyip susturuyorum :) Değilse güzelmiş diyip susuyorum :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

direk belirt bide espri yapmasını bilsen de :W

valla öle artık ben kudurdum 1 yıldır kendimi zorlamıyorum :W

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Çok pis bi durum bilirim. Bazen millete ayıp olmasın diye gülerim ama bi zaman sonra devam ediyosa hala artık kendimi ortamdan soyutlayıp başka şeyler düşünürüm kimse takılmıyo zaten o zaman sana :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Gülmek için kendimi kasacağıma o sırada konu bulmak için kasarım daha çok =))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bazı arkdaşlarım bi standup ı komedi filmini anlatınca izlediğimden daha çok gülüyorum daha önceden bilmek değil adam daha iyi anlatıyo tabi biraz da hayal unsuru giriyo araya baktım espri olmuyo olmadı diyorum olmadı yapma böyle gülüyo ama sürekli bi filmin ya da halka mal olmuş esprilerinin piyasada dönmesi hoşuma gitmiyo ona da klişeler hoş olmuyo diyebiliyorum napalım herkes bu açlığı doyurmaya çalışıyo bi şekilde he adam yapmaya çalışır kendi ürünüdür saygı duyarım medeni cesaretinden dolayı kutlarım ama copy paste yapmayı da bilmiyosa yabancı dil öğrensin :D (şimdi kaç kişi medeni cesaretimden dolayı kutluycak beni)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    genelliklede bu kişiler gruplarda hep öne çıkan kişilerdir aynı espiriyi siz yapsanız gülmezler sırf o kişinin grupta ön plana çıktığı için gülerler buda ayrı bir salaklık özelliklede eğlenicem diye ota boka gülenleri görünce çok sinir oluyorum sanki çok komik gibi bide utanmadan anlatıyolar özellikle cem yılmaz esprilerini bide kendini ona benzetmeye filan çalışmıyolarmı kafamı duvarlara vurasım geliyo..
Toplam Hit: 1782 Toplam Mesaj: 11