Ayıp Olmasın Diye Erkek/Kız Arkadaşının Kötü Espirisine Gülmek
-
Cem yılmaz çakması arkadaşların espiri yapma zorunlulugu varmış gibi peş peşe sözüm ona espirilerine sahte gülümsemek ve arkadaşının kendini mal gibi hissetmesin diye gülümsenir ya hani işte O an...
Ayrıca surat,zoraki gülümseme ifadesi alınca,içinden kendini eleştirmekte ayrı bir konu,etrafındakiler suratına bakınca anlamasın diye aklına komik şeyler getirmeye çalışmak gibi hallere girilir
Artık gülmesek gerçekten ayıp etmiş olur muyuz?
Gereksiz not:Bazen aynı duruma sen düşersin sahte gülümsemeleri görünce o durumda oldugunu anlar bi daha olur olmaz espiri yapmazsın.
-
Bu gibi oLayLar yüzünden insan zaman içerisinde hem ağırLığını koruyup hemde ota b.ka güLmeyi öğrenebiLiyor..
Bırak espri yaptığını sansınlar,yine zaman içerisinde senin espriLerinin daha kaLiteLi oLduğunu görünce yaLandan güLdüğünü zaten anLayacakLar..
Bence açıkca yüzLerine vurmadan anLatmanın en mantıkLı şekLi bu =)
-
gülme abi :G süper oluor vala kız da gulmuor bnede gülmüorm yaptıgı espriye ayıp felan düşünmöe :D:D kimse gülmez sap gibi kalır ortada :X
-
berbat bi durum. karşındaki kasarak bişiler anlatıyo gülsen ayrı gülmesen ayrı. zor ya gerçekten zor bi durum. en iyisi devamını sen komik bişiyle tamamlayığ gülmeniz.
-
Bundan daha kötüsü ne biliyor musun?
Sana orçun'un selamı var. Hangi orçunun? Soldier Of Fortune'un vb kelime esprilerine ilk duyduğunda yarılarak güldüğü halde tekrar duyunca burun kıvırıp "Amaan iğürenç espriler" diyen, ama bir yandan da gülsem mi lan acaba diye düşünen adamlar. Bu adamların o burun kıvırmakla gülmek arasında kararsız kalmış yüz ifadesi tam dayaklıktır.
-
Samimi arkadaşımsa eee diyip susturuyorum :) Değilse güzelmiş diyip susuyorum :)
-
direk belirt bide espri yapmasını bilsen de :W
valla öle artık ben kudurdum 1 yıldır kendimi zorlamıyorum :W
-
Çok pis bi durum bilirim. Bazen millete ayıp olmasın diye gülerim ama bi zaman sonra devam ediyosa hala artık kendimi ortamdan soyutlayıp başka şeyler düşünürüm kimse takılmıyo zaten o zaman sana :)
-
Gülmek için kendimi kasacağıma o sırada konu bulmak için kasarım daha çok =))
-
bazı arkdaşlarım bi standup ı komedi filmini anlatınca izlediğimden daha çok gülüyorum daha önceden bilmek değil adam daha iyi anlatıyo tabi biraz da hayal unsuru giriyo araya baktım espri olmuyo olmadı diyorum olmadı yapma böyle gülüyo ama sürekli bi filmin ya da halka mal olmuş esprilerinin piyasada dönmesi hoşuma gitmiyo ona da klişeler hoş olmuyo diyebiliyorum napalım herkes bu açlığı doyurmaya çalışıyo bi şekilde he adam yapmaya çalışır kendi ürünüdür saygı duyarım medeni cesaretinden dolayı kutlarım ama copy paste yapmayı da bilmiyosa yabancı dil öğrensin :D (şimdi kaç kişi medeni cesaretimden dolayı kutluycak beni)
-
genelliklede bu kişiler gruplarda hep öne çıkan kişilerdir aynı espiriyi siz yapsanız gülmezler sırf o kişinin grupta ön plana çıktığı için gülerler buda ayrı bir salaklık özelliklede eğlenicem diye ota boka gülenleri görünce çok sinir oluyorum sanki çok komik gibi bide utanmadan anlatıyolar özellikle cem yılmaz esprilerini bide kendini ona benzetmeye filan çalışmıyolarmı kafamı duvarlara vurasım geliyo..