İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Aylık 80 Bin Arama Hacmi Olan Kelimede İlk Sayfa?
Aylık 80 Bin Arama Hacmi Olan Kelimede İlk Sayfa?
-
merhabalar arkadaşlar e ticaret sitemiz var , ayda 80 bin aranan kelimede ilk sayfayı getirmek için bu tarz seo hizmetleri veren bir web site öneriniz var mıdır veya ben şu maliyete yaparım diyen güzel referansları olan müridlerle tanışmak isterim . kelime ve siteyi isteyene pm atarım .
-
Adwords (:
Kelime ne merak ettim
-
bunlar en iyiler diye bilirim
-
my4 bunu yazdı
merhabalar arkadaşlar e ticaret sitemiz var , ayda 80 bin aranan kelimede ilk sayfayı getirmek için bu tarz seo hizmetleri veren bir web site öneriniz var mıdır veya ben şu maliyete yaparım diyen güzel referansları olan müridlerle tanışmak isterim . kelime ve siteyi isteyene pm atarım .
Srkn ve echoll ikisi ile iletişime geç
-
@sRcN la bak buraya bi :)
-
@SrCn tek geçerim :)
-
Öneren herkese teşekkür ederim mıncırdım yanaklarınızdan :))) PM Attım hocam dönüş yaparsan bakarım.
-
aylık aranma hacmi 80K olan bir kelimede ilk 3'e girmezsen birşey bekleme hocam.
Kelimeyi merak ettim, öğrenme imkanım var mı ?
-
@echoll e danışmanı tavsiye ederim. Geniş link ağıda var elinde. İstanbul'da bazı sektörlerde ilk sırada olan siteleride var.
-
pm attım hocam
-
wordros bunu yazdı
@echoll e danışmanı tavsiye ederim. Geniş link ağıda var elinde. İstanbul'da bazı sektörlerde ilk sırada olan siteleride var.
Uğur Sağollasın Kardeşim iyi temennilerin için ama ben dışarıdan iş alımı yapmıyorum Yapıcak arkadaşlara başarılar.