Aynı Ağ‘Daki Pc‘Ye Girebilirmiyim?
-
Selamun Aleyküm, Bu Aralar Biraz Fazla Konu Actım Sanki Ama Kusura Bakmayın. ..
Merak Ettiğim Birşey Var, Şimdi Bizim Modem'den Dağıtıcı'İle Birden Fazla Bilgisayara Ağ Kablosu İle Bağlantı Veriyoruz.
Şimdi Benim Merak Ettiğim Şu, Bağlantı Verdiğimiz Bilgisayar'ların Ne Yaptığını Görebilirmiyim?
Yada O Bilgisayar'ın, İnternette Nereleri Gezindiğini Herhangibi Birşey Anlıyacağınız. ..
Eğer Bilen Yada Yardım Eden Olursa Şimdiden Çok Teşekkür Ediyor Konuyu Gizliyorum. :) -
Ağı sniff edip bişeyler yapabilirsin dj afyok
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Ama İşte Gidipte Pc'ne Herhangibi Bi Program Kurma Şansım Yok. -
http://www.softperfect.com/download/netsniffer.exe
capture dedikten sonra Data Flow kısmına gir.TAbi önce ağ kartını seç yukarıdan.

-
4FY0K bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
Ama İşte Gidipte Pc'ne Herhangibi Bi Program Kurma Şansım Yok.
-----------------------------O bilgisayara bişey kurmıcaksın zaten, Cain&Abel kullanımını araştır basitinden.
-
ağ da gönderilen paketleri okur yorumlar programın mantığı senin pcyi router olarak gösterir biri bi siteye talep gönderdiğinde senin haberin olur msn yazışmaları vb tabi her program her bilgiyi vermez adamın diskini görmen için paylaştırmış olması gerekiyor belki onun da bi yolu vardır muhtemel paylaşım programlarının portlarından sızılabilir diye düşünüyorum ama değer mi
-
MaTRiXe bunu yazdı:
ağ da gönderilen paketleri okur yorumlar programın mantığı senin pcyi router olarak gösterir biri bi siteye talep gönderdiğinde senin haberin olur msn yazışmaları vb tabi her program her bilgiyi vermez adamın diskini görmen için paylaştırmış olması gerekiyor belki onun da bi yolu vardır muhtemel paylaşım programlarının portlarından sızılabilir diye düşünüyorum ama değer mi
Değer Hocam Zevk İçin, Yada Fırlamalık Olsun Diye İstemiyorum. -
neonell bunu yazdı:
http://www.softperfect.com/download/netsniffer.exe
capture dedikten sonra Data Flow kısmına gir.TAbi önce ağ kartını seç yukarıdan.

Bi Sonuca Varamadım, Ama Yinede Sağolasın. .. :/ -
sebep ?
-
neonell bunu yazdı:
sebep ?
Pm, Attım.