Aynı Anda 2 Disk Sürücü
-
selam arkadaşlar,
dvd-rw alacağım, mevcut cd-rw ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
acaba 2 disk sürücü birden sağlıklı olur mu? çakışma yapma ihtimali var mı?
teşekkürler
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------selam arkadaşlar,
dvd-rw alacağım, mevcut cd-rw ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
acaba 2 disk sürücü birden sağlıklı olur mu? çakışma yapma ihtimali var mı?
teşekkürler
-----------------------------ali aylesinin bi cocuu bi kardeşi daha olursa ne kadar cakısırlarsa o onun kadar bile cakısmaz :D
-
1. okanbulut : Hocam , şimdi zaten konuya cevap yazıyosunya, konuyu acanın yazısını alıntı yapmaya ne gerek var :|
2. Fatih : Hiç bişi olmaz hoca...
-
tabi jumper ayarını düzgün yaparsan
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------1. okanbulut : Hocam , şimdi zaten konuya cevap yazıyosunya, konuyu acanın yazısını alıntı yapmaya ne gerek var :|
-----------------------------aşık o aşık .D
-
teşekkürler arkadaşlar, gerek kalmadı çünkü sipariş ettiğim lg dvd yazıcı kablolarıyla gelir diye bekliyodum anadan üryan geldi :) , bende cd-rw yi çıkartıp tek başına onu taktım.
-
bişey olucağını sanmıyorum, bende de aynı durum var bi dvd sürücü bi de cd yazıcı-sürücü , tıkır tıkır çalışıyo ikisi de
-
hoca hiç bi sorun yapmaz.. jumper ayarlarını yaparsan sorunsuz bi şekilde kullanırsın ikisinide ;) birini master diğerini slave yap yeter :D
-
yok hajı sorun olmaz ben 4 dvd-rw çalıştırdığımı biliyorum jumper ayarlarını doğru yap sorunsuz çalışır.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
tabi jumper ayarını düzgün yaparsan
-----------------------------
http://img459.imageshack.us/img459/1958/cdromjumper021ep.jpgyeni aldını slave olarak ayarlarsan sorun kalmayacktr sanırım ;)