folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Aynı Anda 2 Yerel İp Adresi Almak

Aynı Anda 2 Yerel İp Adresi Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar modemin ara yüzünde istemci listesinde şuan iki tane benim pc den var bilgisayarların isimleri aynı benim bilgisayar adım mac adresleride aynı benim mac adresim biri 192.168.1.33 diğeri 192.168.1.34 bir makineye neden iki ip adresi atanmış

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar modemin ara yüzünde istemci listesinde şuan iki tane benim pc den var bilgisayarların isimleri aynı benim bilgisayar adım mac adresleride aynı benim mac adresim biri 192.168.1.33 diğeri 192.168.1.34 bir makineye neden iki ip adresi atanmış

hocam sen ne diyon ya?? aralara bir virgül koy + zaten mac adresleri her bilgisayarın kendine özeldir farklı olmasının imkanı yok aynı bilgisayarda. 2 farklı IP adresi ile bağlandığın için zamanında o yüzden öyle kayıt tutmuştur. mesala şimdi IP ı tekrar değişik bişey yaz o da 3.senin pc olarak gözükecektir 

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

hocam sen ne diyon ya?? aralara bir virgül koy + zaten mac adresleri her bilgisayarın kendine özeldir farklı olmasının imkanı yok aynı bilgisayarda. 2 farklı IP adresi ile bağlandığın için zamanında o yüzden öyle kayıt tutmuştur. mesala şimdi IP ı tekrar değişik bişey yaz o da 3.senin pc olarak gözükecektir 

hocam zaten sorun her mac adresinin kendine özgü olması gerektiği yani aynı mac adresine sahip iki bilgisayar olamaıycağından listede öyle birşey gözükmemeli 2 farklı ip adresiyle aynı anda nasıl bağlanılır blmiyorum kastettiğin önceden bağlandığımda atanmış bir ip adresiysede öyle gözükmez listede öncesinideil oanı gösterir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

dead_march bunu yazdı:

hocam zaten sorun her mac adresinin kendine özgü olması gerektiği yani aynı mac adresine sahip iki bilgisayar olamaıycağından listede öyle birşey gözükmemeli 2 farklı ip adresiyle aynı anda nasıl bağlanılır blmiyorum kastettiğin önceden bağlandığımda atanmış bir ip adresiysede öyle gözükmez listede öncesinideil oanı gösterir

hocam bazı modemlerde pclerin adının değiştiğinden dolayı farklı olarak sürekli göründüklerini gördüm. yani geçmişten bugüne kayıt tuttuğunu. normalde ise MAC adreslerine qöre gösterirdi gerçek zamanlı olarak. Bazılarında ise Ip adreslerinin değişmesi sonucu farklı pc olarak kayıt tuttuğunu gördüm. yani hem gerçek zamanlı hemde geçmişide dahil ederek kayıt tutanlara rastladım. o yüzden bence sende anormal bişey yok sadece geçmişten tutmuştur kayıtları diye düşünüyorum ama kesin öyledir diyemem tabi..

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

biri önceki aldıgı ip adresi, belirli bir süre sonra kalkacaktır yada modemikapat aç biri uçar

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

hem wireless üzerinden hemde ethernet üzerinden bağlı olmayasın?

edit: aynı mac miş (okuma özürlü ben)

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

hem wireless üzerinden hemde ethernet üzerinden bağlı olmayasın?

aynı mac diyo gülüm

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 7