Aynı Anda Birden Çok Video Sitesine Upload Yapmak
-
Arkadaşlar tüm videolarımızı youtube'a yüklüyoruz sonra günün birinde youtube hesabımızı kapatıyor ve tüm videolar ve açıklamalar siliniyor, şöyle bir program veya web hizmeti var mı? video'u birden çok video sitesine upload yapacağız bir kerede mesela dailymotion, vimeo, youtube, metacafe gibi sitelere upload yapıcaz.
-
Supported video hostings - Megavideo.com+account
- MyStream.to+account
- N-Joy.cz+account
- Videotube.sk+account
- VideoWeed.com+account
- YouTube.com+account
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
Supported video hostings - Megavideo.com+account
- MyStream.to+account
- N-Joy.cz+account
- Videotube.sk+account
- VideoWeed.com+account
- YouTube.com+account
-----------------------------vimeo, dailymotion, metacafe yok, diğer siteler tr'de tanınmayan siteler
-
up
-
up
-
Alıntı hocam
-----------
Çoklu Video Upload Sistemleri
Bahsettiğim methodlar vasıtasıyla hazırladığınız videoları tek bir video paylaşım sitesinde yayımlıyor
olmanız büyük bir handikap diyebiliriz. Bazı özel sistemleri kullanarak, tek bir upload vasıtasıyla birden
fazla kaynağa videolarınızı ulaştırabilirsiniz.
HeySpread.com
En uygun fiyatlı video dağıtım sitelerinden biri de HeySpread. Video başı 0.05$’a kadar inen maliyetlerle
oldukça etkili ve uygun fiyatlara video upload işlerinizi düzenleyebiliyor. Tanıtacağım diğer servis
sağlayıcılara göre çok daha uygun maliyetler sunan ve kurumsaldan çok bireysel çalışmayı hedeflemiş bir
web servisi olan HeySpread aracılığıyla yapabileceklerinizi daha iyi analiz edebilmeniz için anasayfada yer
alan tanıtım videosunu izlemenizi öneriyorum.