Aynı Anda Hem Resim Çekip Hep Ses Kaydı Yapan Prg[Android]
-
Arkadaşlar bana başlıktaki gibi bir program lazım var mı bilen duyan selam söyleyen?
Root'lu rootsuz farketmez arkadaşlar android sürümü 2.3.6 -
video dediğin şey aslında budur sadece resim sayısı çok :D
-
ucenmi bunu yazdı
Evet ama aynı resmi 2-3 saniye boyunca onlarca çekmek gerçekten külfet helede 720p de çekiyorsançok koyuyor .
-
Ka1nsha bunu yazdıucenmi bunu yazdı
Evet ama aynı resmi 2-3 saniye boyunca onlarca çekmek gerçekten külfet helede 720p de çekiyorsançok koyuyor .
aslında banada lazım dersleri kaydediyorum :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
Arkadaşlar bana başlıktaki gibi bir program lazım var mı bilen duyan selam söyleyen?
Root'lu rootsuz farketmez arkadaşlar android sürümü 2.3.6hocam biraz açıklarmısın anlayamadım video istemiyorsun ama hem resim hem görüntü olacak :O
şöyle olabilirmi 1 resim alacak ve resim aldığından 10 saniye sonraya kadar sesleri kaydetcek tarzı birşey mi ?
-
Hocam şöyle açıklıyım mesela derste ses kaydı alıyorum ama o anda kameradan bir resim çektiğimde kayıt duruyor o yüzden kayıp oluyor yani 2 işi aynı anda yapamıyorum var mı böyle bi program ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
Hocam şöyle açıklıyım mesela derste ses kaydı alıyorum ama o anda kameradan bir resim çektiğimde kayıt duruyor o yüzden kayıp oluyor yani 2 işi aynı anda yapamıyorum var mı böyle bi program ?
buyur hocam denedim https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andrwq.recorder
kaydı başlatıp fotoğraf çekince sıkıntı çıkmadı devam etti kaydetmeye
-
Eyvallah hocam denediyseniz çalışıyordur en kısa sürede yüklüyorum :)