folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Aynı Bilgisayarda Sınırsız Android Emulatörü

Aynı Bilgisayarda Sınırsız Android Emulatörü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar

Aynı bilgisayarda Hızlı kullanabileceğim uygulama yükleyebileceğim interneti kullanabilen

gsm kullanmasına görek yok bilgiayarın internetini kullansa yeterli.

bu konuda yardımcı oalbilecek var mı?

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Eğer sadece App kullanacaksan bluestacks.com (internet bağlantını kullanabiliyorsun).

Yok Android işletim sistemini kullanacam diyosan Virtual box tarzı emulator kullanman gerek ama app yükleme işi zor herhangi bir hdd tanıtman gerek çok uğraştım ben çözüm bulamadım. App indiremiyor yer yok diye.

piskopatix tarafından 03/Oca/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı

Eğer sadece App kullanacaksan bluestacks.com (internet bağlantını kullanabiliyorsun).

Yok Android işletim sistemini kullanacam diyosan Virtual box tarzı emulator kullanman gerek ama app yükleme işi zor herhangi bir hdd tanıtman gerek çok uğraştım ben çözüm bulamadım. App indiremiyor yer yok diye.

Aynı şey başıma geldi, virtual box da linux 2.6 üzerine android 4.0 kurmuştum.app için çözümü "Fake SD Card" kuracaksın. youtube da vs videosu var kardeş. Kolay gelsin.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Winat için kullancaksan olmuyor hoca :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 4