folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Aynı Hosting Dizininde Çalışan 2 Domainin Seo Ya Etkisi

Aynı Hosting Dizininde Çalışan 2 Domainin Seo Ya Etkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Merhaba Hocalar
    diyelim 2 domainimiz var örnek vereceğim  tahribat.com ve tahribat.net   bu iki domainde aynı hostingin aynı dizinine bağlı google aramalarında ikiside çıkıyor fakat  genelde tahribat.com kullanılıyor ve kurulan script tahribat.com a göre ayarlı

tahribat.com/online.asp ye   tahribat.net/online.asp şeklindede girdiğinde gözülüyor bu tahribat.net  .com a googleda etki eder mi benim böyle 3 domainim var da aynı dizinde çalışan fakat 1 tanesini kullanıyorum genelde bana bu konuda ne önerirsiniz diğer domanileri ayırayımmı o dizinden yoksa etki etmez kaslın mı diyorsunuz? yoksa diğer ikisini basit meta ile mi yönlendireyim yani ne yapacağımı bilmiyorum. ben aslına bakarsanız ana kullandığım domainden başka domainin googlede gözüksün istemiyorum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    .com .net .org domainler arasında .com uzantılar genelde ilk sıradadır .com domainin yada ilk olarak hangi domaini google görüyor ise dierlerini kopya içerik olarak değerlendireceği için dierleri zaten altlarda kalır ama sadece tek domaini indexlesin dierlerine dokunmasın istiyosan en mantıklı yol robots.txt dosyası ordan tüm dizinleri indexleme die komut verirsin hiç bi spider indexlemez dier domainleri

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    lanetlicocuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    .com .net .org domainler arasında .com uzantılar genelde ilk sıradadır .com domainin yada ilk olarak hangi domaini google görüyor ise dierlerini kopya içerik olarak değerlendireceği için dierleri zaten altlarda kalır ama sadece tek domaini indexlesin dierlerine dokunmasın istiyosan en mantıklı yol robots.txt dosyası ordan tüm dizinleri indexleme die komut verirsin hiç bi spider indexlemez dier domainleri
    iyide hocam ayarlayacağım robots.txt aynı zamanda ana domaindede gözükecek  aynı alanı paylaşıyorlar sonuçta

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    lanetlicocuk bunu yazdı:
    iyide hocam ayarlayacağım robots.txt aynı zamanda ana domaindede gözükecek  aynı alanı paylaşıyorlar sonuçta

hacı aynı dizindeki aynı domainin seoya etkisi %0.0001 dir ben seo seminerine gittim aynı ipdeki sitelerin seoya etkisi yoktur diolar + geçtim aynı dizindekilerin hiç yoktur diolar yani sende asp yazıp ilk sırada çıkıosan diğer .nette onun alıtnda çıkmayı bekleme

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    anladım yani ne olumlu ne de olumsuz etkisi var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    yani google anlıcak ve sonunda bi siten çıkıcak diğeri çıkmıcak

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    SeRDaR bunu yazdı:
    yani google anlıcak ve sonunda bi siten çıkıcak diğeri çıkmıcak

aynen arkadasın dedıgı gıbı etkısı yoktur ve domaının google tarafından dıkkate alınmaz bence o domaınlerı baska ıcerıkler ıcın kullan.

Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 7