Aynı Modemdekilere Neler Yapabilirim?
-
Selam hocalar.
KUşadasında idare eder bi pansiyonda kalıyorum yandaki otelin bağlantısı çekiyor onu kullanıyorum.
Bağlantının adını falan değiştirdim :P modemin daha doğrusu.
Şimdi öncelikle , modemdeki adsl şifresini öğrenmem bişi değiştirir mi?işime yararsa bana bi * çözücü lazım.markası philips
ikinci olarak neler yapabilirim fikir istiyore.Mesela msn konuşmaları falan görülüyormuştu :) halen oluyr mu?
başka neler yapabilirim acaba
-
şimdi ben de şunu sorayım, aynı modeme ben usbden yandakiler ethernetten bağlanıyo. modem bende. ağ bağlantısı tarzı bişey yok. ben neler yapabilirim :)
-
Aynı modemi kullanıyosunuz,modem arayüzüne de girebiliyosun anladığım kadarı ile sorularını cevaplarsak;
#Adam modem (ttnet) şifresini kırarak anca kendini datmin edersin başka bi bok işine yaramaz.He illa kırmak isterim dersen revolution diye bir program vardı onu bul,güzelce ayar çeker(bu tip programlarla kaydedilmiş msn şifreleri kırılmaz,herkes bunu kesin sorar.)
#Onun dışında modemin kontrolü zaten sende ,şifre koy - değiştir , mac filtresi koy sadece sen girebil
#En güzeli adamın IP adresini alman olur.Ip ile bilgin dahlinde çeşit çeşit saldırı yapabilirsin.Pc hack bambaşka bi konu,şu anda pek bişe bilmıosan kndini çok geliştirmen gerek.Web hack ten daha zordur :)[bana göre]