Aynı Modemi Kullanan Pcler Birbirinede Bağlı Mıdır?
-
Simdi bir modem war 2 pc war.Bu modemin 1 usb 1 ethernet olmak üzere 2 çıkışı var . bir pc usbden dieri ethernetten bağlı modeme her ikiside nete girebilior..
Peki bu bilgisayarlar , modeme bağlanan bilgisayarlar kendi arasindada bağlimidir? Eğer bağlı değilse hem modemi paylaşıp , hemde bu pcle aramda nasıl ethernet kurabilirim ?
-
bağlıdır...
-
"Ağ" konusunda pek bilgim yok fakat ben ethernet çıkışlı modem kullanıyorum ve bu bilgisayaları ağ yoluyla birbirlerine bağlayabiliyorum. Sanırım modemin "router" özelliği olması gerekiyor ama emin değilim. Bilgisayarların içinde bulunduğu çalışma grubunu aynı yap (bunun için Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp "özellikler" e bas. "Bilgisayar Adı" sekmesindeki Çalışma Grubunu değiştir) ve iki bilgisayardan da herhangi iki klasörü paylaşıma aç. Eğer bilgisayarlardan biri dahi karşı bilgisayarın paylaşımdaki klasörünü görebiliyorsa (buna bakmak için "ağ bağlantılarım" ı aç ve sağda bulunan menüden "ağ bağlantılarımı görüntüle ye bas") iki bilgisayarı "birbirine bağlamışsın" demektir.
-
bağlıdır, iki pc de de ağ bağlantısı oluşturarak (ev ağı kur mesela) birbirleriyle iletişime geçebilrisin
-
evet birbirlerine bağlıdırlar. İstersen modem üzerinden sadece internet bağlantı paylaşımı yaparsın istersen de iki bilgisayar arasında ağ kurarsın birisi yönetici pc olur beraber oyun bile oynayabilirsiniz
-
ag adları muhtemelen "worksgrup" tur ag ozellıklerınden hızmet dıye bır ozellık var onu yukle derdesen 2 bıldede ev agır kurmadan dırek kurulu agdan dosya paylasa bılır oyun oynaya bılırsın
Toplam Hit: 2728 Toplam Mesaj: 6