Aynı Saatte Olan Sınav Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,
    Geçen hafta final haftamızdı iki sınav aynı gün aynı saatte idi, ilk sınavım bölüm dersiydi ikinci sınavım seçmeliydi yani farklı fakültenin sınavıydı. Ben sadece birine çalıştığım için diğerine girmedim büte bırakacağım dedim hoca süre vereceğini söylemesine rağmen, çalışmamıştım çünkü.

Hoca şimdi finale girmeden büte giremezsin diyor, ortalamam yüksek bu sene çapa başvuracaktım yoksa skime takacağım bir ders değil eğer veremezsem başvuramayacağım çapa.

Benim bu durumda hak iddia edebileceğim bir durum var mı yani aynı saatte iki sınav etik bir şey mi eğitim kurumlarında

teşekkür ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Finale girmesende büte girebilirsin hocam 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

3 sinavim ayni saatteydi, basimda iki asistanla nerdeyse 6 saat araliksiz sinava girdim. Bizde de finale girmeden bute girilmiyor. Sagla solla konus bolumun seni kollar, cozerler o isi, but ya da telafi verdirirler.

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

danışman hocama defalarca sordum sınava girmeden önce. hocam şimdi bu sınava giriyorum eğer diğerine girmeden büte giremeyeceksem imza atıp çıkayım dedim. gerek yok yönetmelik böyle, finale girmeden büte girebilirsin dedi.

diğeri de giremezsin diyor kafayı yicem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Hocaların alayı rahatsız. Git öğrenci işlerine sor yönetmeliği bilen birisi varsa tabi..

Alttan başarısızlıktan aldığım derse hiç bitmedim vizeye de girmedim hoca devamsızlıktan bırakmış ki devam zorunluluğum yok 1 gün boyunca aradım durdum hocayı düzelttirmek için kafasına göre iş yapıyorlar..

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fdumanli bunu yazdı

danışman hocama defalarca sordum sınava girmeden önce. hocam şimdi bu sınava giriyorum eğer diğerine girmeden büte giremeyeceksem imza atıp çıkayım dedim. gerek yok yönetmelik böyle, finale girmeden büte girebilirsin dedi.

diğeri de giremezsin diyor kafayı yicem.

Üniversite nin Yönetmeliği vardır.  Orda her bir şey yazar. Sana göre bana göre mi var. Aç oku.

Toplam Hit: 740 Toplam Mesaj: 6