Ayni Zamanda Win XP Ve Linux Calistirmak Mumkunmu?
-
Slm arkadaslar..Ayni Zamanda Windows XP ile Linux sistemlerini calistirmak mumkunmu sizde? Mesala ben şu an XP deyim pusk+L basip geciyorum Linux a
-
mumkündür
-
o dedıgın şekilde olmaz diye düşünüyorum fakat sanal işletim sistemi programları var mesela virtualbox bu yazılım sayesınde işletim sistemi içinde 2. bir işletim sistemi çalıştırabilirsin..
-
VMware worstation indir kur
onunla pc nin kaldırabileceği ölçüde işletim sisletim sistemi çalıştırabilirisin, linux windows farketmez
arkadaşın dediği gibi sanal işletim sistemi programıdır bu.
-
Evet
Grub :R
-
Vmware workstationa gerek yok, windows ardından linux yüklüyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsin, boot ekranında sana seçenek sunacaktır oradan linux veya windowsu seçerek devam edebilirsin
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
Vmware workstationa gerek yok, windows ardından linux yüklüyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsin, boot ekranında sana seçenek sunacaktır oradan linux veya windowsu seçerek devam edebilirsin
-----------------------------
arkadaş 1 ekranda hem linux hem windows olurmu diye sormuş ama
öle heralde olur, dedikleri gibi vmware işini fazlası ile görür ancak, xpde takılayım wireless şifresi kırarken ordan vmwareden linux açarım fln diyosan zorluklarla karşılaşabilirsin
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 7