folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aytunç Altındal Vefat Etti

Aytunç Altındal Vefat Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Belki sevenleri vardır bu sitede haberi olmayanlar için paylaşmak istedim. İsviçre'de kanser tedavisi görüyordu, ocak ayında ziyaretine gitmeyi planlıyordum hatta dün soracağım soruları düşünüyordum, demin haberlerde gördüm ve bir an da şok oldum. Benim için çok önemli bir insan. Kimileri ajan, kimileri komplo teorisyeni dese de araştırmalarına büyük saygı duyduğum ve bilgilendiğim biri. 

papalık hakkında çok ağır şeyler söyleyen biriydi (papanın çocuklara tecavüz ettiği v.s. diye), şuan gösterilen h.z. isa nın o isa olmadığını başka biri olduğunu v.s. söylüyor ve yazdığı kitaplar çok satıyordu yurtdışında.. böyle bir adamı yaşatmak bir çok insan için tehlikeliydi zaten.. 

eski cumhuriyet gazetesi yazarıydı, hala siyasi görüşünü çözemedim, fetullah gülen karşıtı, akp karşıtı (yahudilerin kurduğunu iddia ediyor), mustafa kemal için mason diyor.. böyle karışık bir adam ve sanırım hala bu adamın amacının ne olduğunu çözememiştir.. bir ara rusya da kalmış e ve türkiyede komunist ajan olarak anılmıştır ama adam bir yandan da islamı savunuyor. son bombası da mustafa kemal in gizli (siyasi) vasiyeti.. ama 10 kasımda açıklanacak dediği halde bulunamamış o vasiyet..

neyse Allah tan rahmet diliyorum, onun gibi değerli bir araştırmacı zor gelir bu ülkeye ama kıymeti maalesef bilinmedi.. Hatta bu f cemaati, adamın evine girip tarihi belgeleri yakmış..

http://www.ensonhaber.com/gazeteci-ve-yazar-aytunc-altindal-vefat-etti-2013-11-18.html

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit.

ONEMINUTE tarafından 18/Kas/13 11:15 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hadi ya gerçekten çok yararlanıyordum fikirlerinden ve bilgilerinden.Allah Rahmet Eylesin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kanseri ile ilgili konuşuyor

http://www.youtube.com/watch?v=INYeqzCJv6E 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Hassiktir yaaa :(  bunun gibi bilgilisi ve acik sozlusu birdaha gelmez. Adam cok karanlik sirlar biliyordu oldu gitti hic iyi olmadi bu hic. fatih altaylinin programinda inanilasi guc seyler anlatmisti ilk orada hayretle izlemistim bu kadar cesaretli olusunu. Sonrasinda hep bu adami takip ettim dinledim. Gercekten buyuk kayip.. Allah rahmet eylesin :(((

orospu cocuklari adami oldurmusler :(((( 

http://m.haberler.com/gazeteci-yazar-ve-arastirmaci-altindal-vefat-etti-5320182-haberi/

DrKeworks tarafından 18/Kas/13 12:54 tarihinde düzenlenmiştir

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Barnabas incili hakkında bayağa yazmış çizmişti, sonra o incil fos çıktı, delilleriyle çürüttüler, buna rağmen Aytunç Bey ısrarla gerçek olduğunu savunmaya çalışıyordu o zaman bıraktım bu adamı dinlemeyi. Komplo teorisyeni olduğu doğru.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Takip ederdim bazen, söyledikleri çok ucu açık şeylerdi amma olabilirdi de,

insanın aklında soru işareti bırakmasını seven biriydi açıkçası, ki bende bırakıyordu.

Allah rahmet eylesin, ne diyelim..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

kesin illuminati şövalyeleri yaptı.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 1319 Toplam Mesaj: 9