folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ayva Cinsel Güç Deposu

Ayva Cinsel Güç Deposu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Bunları okuyunca gönüllü olarak 'ayvayı yiyeceksiniz!' İşte mucize etkileri;
    Ayva manavlardaki yerini alırken, uzmanlar şu 7 rahatsızlık için öneriyor; Kalp, akciğer, boğaz, mida, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıkları...

Ama sadece bunlar değil, cinsel gücü artırıyor, ağız yaraları ve kokusunu önlemede birebir, ishale derman, cildi gençleştiriyor ve dudak çatlamalarına çare oluyor...

Ayva, protein, şeker, organik asit, A, B2 ve C vitamini ve demir, bakır, potasyum gibi mineraller açısından çok zengin... Tohumları ise yağ ve protein içermekte.

İŞTE AYVANIN FAYDALARI

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz ayvanın faydalarını şöyle sıraladı;

-Ayva, çocuklarda sağlığı korur, büyüme ve gelişmeyi hızlandırır.
    -Birçok hastalığa şifa olan ayva, kalp, akciğer, boğaz, mide, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıklarının tedavisinde faydalı.
    -Her yaşta sinir sistemini güçlendirir
    -Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık gibi sorunları önler.

-Cildi ve tırnakları zinde, parlak ve daha sağlıklı hale getirir.
    -Grip ve nezle de iyileşmeyi hızlandırır.
    -Ayva ya da ayva suyu ishalin geçmesi için de çok faydalı. Meyvesi veya meyvesinden hazırlanan şurup ve komposto ishale iyi gelmekte.
    -Vücudun gücünü artırarak, zinde tutmaya yardımcı olarak yorgunluk ve bitkinlikten korur.

-Ağız kokusunu önler.
    -İçerdiği vitamin ve minarelerle kalp ve damar hastalıklarından koruduğu, varisi önlediği ve varis tedavisine yardımcı olur.

-Cinsel gücü artırdığı
    bildirilmektedir.
    -Kandaki kötü kolesterolü düşürerek damar sertliğinden korur.
    -Ayva hoşafı ağızdaki yaraların iyileşmesini hızlandırır.
    -Tereyağında pişirilen ayva, balgamı söker, kronik öksürüğe, solunum sistemi hastalıklarına ve bronşite iyi gelir.'

-Ayva çiçeği kaynatılıp içildiğinde annelerin sütünü artırır, kalbi güçlendirir ve baş ağrısına iyi gelir.
    -Ayva kabuklarının kaynatılıp içilmesi, idrar yolu iltihaplarında iyileşmeyi hızlandırır.

-Ağızdaki yaralar, boğazdaki şişlik ve ağrı için ayvanın kendisi ya da yapraklarının kaynatılıp suyu ile gargara yapılması mucize etkiler yapıyor.

-Dudak çatlamalarını önlemek
    ya da iyileştirmek içinde ayva çekirdeklerinin kaynatılıp dudakların bu suyla yıkanması öneriliyor.
    -Ayva yaprakları çay gibi demlenip içildiğinde sakinleştiriyor ve uykusuzluğa iyi geliyor.
    -Şeker içeriğinin düşük olması nedeniyle şeker hastaları tarafından da rahatlıkla tüketilebiliyor.
    changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Kaynak: AA 

'Ayvanin iyisini abazalar yer' :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

faruk yılmazı tanıyorum daha önce gördüm kendisini ben de trakya üniv. mezunuyum :D

ya ayva güzel de yedikten sonra hıçkırık yapmasa daha güzel olacak :) 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    doğrudur. narda aynı şekilde.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    soğan ve sarımsak da cinsel güç verio :) Türk insanının yedii herşey güç verio ondan böle abazayız :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    dayı cornflakesin ballısı var ona sütle muzu karıştır dayan a.q 5 den aşşağı düşmez

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    trakya üni yaptıysa araştırmayı yalandır :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birilerinin Elin'de Yine Ayva'mı Kaldı ? Ayvayı Yedik :D

Geçen Sene'de Nar-ı Öve , öve Bitiremediler :D meğersem; Yeterince Rant alıp, Tüketilmemiş :D ondanmış :D

Bakalım Seneye Ne Çıkacak ?

Ha Azacaksanız ?

Viegra vs.. Sallayın Gitsin!

Ben ; Arıcıyım Esasen. Bilen Bilir; Arı Sütü , Bal ve Polen vardır.

Arı Sütü; Adamı Kavağa Çıkartır :D

Arı Sütünün Gramı; Altınnın Gramıyla yarışıyor :D

Varsa yakınlarınız; Arıcılık yapan : Yazın Gidin yanına , Bana arı Sütü yedir deyin..

( Arı Sütü kurtcukdur ) KoZa'sından çıkartıldığı an hemen yenilmesi gerekir. Varsa Azda Polen yersiniz. Acıdır hafiften..

Birazda , BaL :D

Motor Olursunuz...

Denendi!.. Abim: 70 Yaşına merdiven koyan bir adama yedirtmişti:) Adamın Hanımını ; Hastahaneye Yetiştirmişler. Kadın diyormuş; Memet noluyor, memet sana noluyoo memet sana bişeyler oluyooo:)

Kadında Kalp varmış Allahdan kurtardılar :D

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SpY-EaFw bunu yazdı:
    -----------------------------
    trakya üni yaptıysa araştırmayı yalandır :D
    -----------------------------

sen nereye dayanarak yalan olduğunu söylüyorsun ? sen daha mı iyi biliyorsun

ben de trakya üniv. mezunuyum eğitim kalitesi ve düzeni bakımından türkiyenin sayılı ve modern üniversiteleri arasındadır

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    cok klasik bi yontem bunu hep yapıyolar zaten..Ciftcinin pazarcının devletin elinde hangi urun patlamıssa millete kakmaya calısıyolar..Hatırlarsınız zamanında fındık satmak icin seferberlige girmişlerdi  kac tane reklam cekildi fındık satısını artırmak icin okullarda bile fındık dagıtılıyodu zamanında :D
Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 9