Az Riskli Kredi Notu Ve Araba Ve Ev Kredisi
-
Merhaba muridler
Ben özel sektörde çalışıyorum. eşim ise devlet memuru. 2 mizinde kyk borcu var ödüyoruz. Başka borç yok.
İkimizden kredi notu: az riskli
İnşallah 2 ay civarı sonra ev kredisi için başvuru yapıcaz.
Evden önce araç kredisi çekmek istiyorum 35 bin tl.
Kredi notunun az riskli olması düşündürüyor beni.
Banka araç kredisinde sıkıntı çıkarırmı. ? Sonra ev kredisine sıkıntı olmasın ...
-
bu konularda hiç bilgim yok ama mantıken düşünecek olursak
Senin hali hazırda ödediğin bir borç var 35bin tl bunu ev kredi almaya gittiğinde banka memuru söyleyecek.
"Sende zaten borç var. Bunu ödemeye çalışırken birde ev kredisi borçu çıkacak zorlanacaksın o yüzden vermiyoruz" diyebilirler :D
-
GodKlaus bunu yazdı
bu konularda hiç bilgim yok ama mantıken düşünecek olursak
Senin hali hazırda ödediğin bir borç var 35bin tl bunu ev kredi almaya gittiğinde banka memuru söyleyecek.
"Sende zaten borç var. Bunu ödemeye çalışırken birde ev kredisi borçu çıkacak zorlanacaksın o yüzden vermiyoruz" diyebilirler :D
O konude aylıktoplam ödeme : toplam gelirin 3/2 sin den aşağıda kalıyor ama ...
-
Önce ortak araç kredisi çekerseniz toplam çekilebilir kredinizden düşüyor sanırım. Daha sonra ev kredisi için başvuru yaparsanız sizin mevcut kredi borcunuz var bunu kapatın tekrar gelin diyebilirler.. Bankaya gitmeden önce detaylı kredi risk sorgulamasında kullanılabilir toplam kredinizi görebiliyorsunuz diye biliyorum. Yada sen eşini kefil olarak göstermeden araba kredisi çek, eşin ise ev kredisi çeksin nasılsa evi rehin alacak banka.. Borç bittikten sonra üstünüze alırsınız. Ayrıca araç kredisinde arabanın değerinin %70'ine kadar kredi veriyorlar %30'u ise sen peşin vereceksin. %100 kredi kullandıranda bir tek yapı ve kredi bankası sanırım..
-
İşi garantiye almak istiyorsan önce ev kredisini kullan sonra araç kredisi kullan derim :>))
Araç kredisi çekmek daha kolay olacağı için çok zorlanmazsın.Ev kötü ihtimalle aracı geç alırsın ama ev çok daha önemli diye düşünüyorum
-
experi ayarla, tanıdık bankacı bulsun exper ev fiyatını biraz şişirsin ikisini bir arada çıkar faiz daha düşük olur
-
karavan al ikisi bir arada olur hem tek krediyle halledersin şaka yapmıyorum evle aynı konforda karavanlar var artık