folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Az Riskli Kredi Notu Ve Araba Ve Ev Kredisi

Az Riskli Kredi Notu Ve Araba Ve Ev Kredisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Merhaba muridler

Ben özel sektörde çalışıyorum. eşim ise devlet memuru. 2 mizinde kyk borcu var ödüyoruz. Başka borç yok.

İkimizden kredi notu: az riskli

İnşallah 2 ay civarı sonra ev kredisi için başvuru yapıcaz.

Evden önce araç kredisi çekmek istiyorum 35 bin tl.

Kredi notunun az riskli olması düşündürüyor beni.

Banka araç kredisinde sıkıntı çıkarırmı. ? Sonra ev kredisine sıkıntı olmasın ...

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

bu konularda hiç bilgim yok ama mantıken düşünecek olursak

Senin hali hazırda ödediğin bir borç var 35bin tl bunu ev kredi almaya gittiğinde banka memuru söyleyecek. 

"Sende zaten borç var. Bunu ödemeye çalışırken birde ev kredisi borçu çıkacak zorlanacaksın o yüzden vermiyoruz" diyebilirler :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

bu konularda hiç bilgim yok ama mantıken düşünecek olursak

Senin hali hazırda ödediğin bir borç var 35bin tl bunu ev kredi almaya gittiğinde banka memuru söyleyecek. 

"Sende zaten borç var. Bunu ödemeye çalışırken birde ev kredisi borçu çıkacak zorlanacaksın o yüzden vermiyoruz" diyebilirler :D

O konude aylıktoplam ödeme  : toplam gelirin 3/2 sin den aşağıda kalıyor ama ...

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Önce ortak araç kredisi çekerseniz toplam çekilebilir kredinizden düşüyor sanırım. Daha sonra ev kredisi için başvuru yaparsanız sizin mevcut kredi borcunuz var bunu kapatın tekrar gelin diyebilirler.. Bankaya gitmeden önce detaylı kredi risk sorgulamasında kullanılabilir toplam kredinizi görebiliyorsunuz diye biliyorum. Yada sen eşini kefil olarak göstermeden araba kredisi çek, eşin ise ev kredisi çeksin nasılsa evi rehin alacak banka.. Borç bittikten sonra üstünüze alırsınız. Ayrıca araç kredisinde arabanın değerinin %70'ine kadar kredi veriyorlar %30'u ise sen peşin vereceksin. %100 kredi kullandıranda bir tek yapı ve kredi bankası sanırım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

İşi garantiye almak istiyorsan önce ev kredisini kullan sonra araç kredisi kullan derim :>)) 

Araç kredisi çekmek daha kolay olacağı için çok zorlanmazsın.Ev kötü ihtimalle aracı geç alırsın ama ev çok daha önemli diye düşünüyorum

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

experi ayarla, tanıdık bankacı bulsun exper ev fiyatını biraz şişirsin ikisini bir arada çıkar faiz daha düşük olur

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gerekirse
    gerekirse's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karavan al ikisi bir arada olur hem tek krediyle halledersin şaka yapmıyorum evle aynı konforda karavanlar var artık

wanted "any girl" only live
Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 7
kredi notu