Azcık Hafiye Olsam...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kardeşler şimdi birini araştırmak istiyorum nerde napıo ne işle meşgul....
    telefonu,adresi vb. bilgileri nerden nasıl bulabilirim //elimde sadece adamın adı
    soyadı cep tel nosu ve doğum yılı gib bilgiler var/// öenmli arkadaşlar yardımcı
    olursamnız sevinirim...

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    yetkili olmadıktan sonra bunları öğrenmek çok zordur hatta imakansıza yakındır. Sitede verilen programlar vardı,onla ad-soyad yazarak adres bulabilirsin. Herşey savcılıkta biter aslında. Adamlar çorabın markasına kadar herşeyi öğrenme hakkı var.Tek bir fax yolluyorlar gsm şebekelerine herşeyi öğreniyorlar. Yani bu iş öyle kolay değil

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    kardeş bende bayaa bi araştırdım zor olduğunu biliyorum ama bakarsın bi arkadaş yardımcı olcak bişler söyler bu arada ad soyad yazıp adresini bualn prog. nerde var

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    GSM şebekesinin müşteri hizmetlerini yokla bi.
    anne kızlık soyadı falan soruyolar ama,operatörün afyonu patlamamış olabilir.soğukkanlı oymuş gibi davranırsan ne biliim kimliğim üstümde yok,yeni taşındık felan;bizbizecell olmuyo kontorum yüklenmio felan.
    operatör insan ve dikkatli olursan kandırman olası.
    bi kere aynı yolla kısmende olsa başarılı olduğum için öneriyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=24630

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    her zaman yaptığım yontemi sana ve tahribat ailesine soliyim ozaman arıcaksın musteri hizmetlerini ve ne orenmek istiosan orenceksin ve bu beninm arkadasımın numarası arkadasım "KEKEME" konusma ozurlu diceksin ozman sana cok güzel yardımcı oluolar bole kac kızın bilgilerine ulastım biraz yaratıcılık olcak

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    yok abi yok ben bu işlerin adamı değilim iki kelime ettikten sonra kahkahayı basarım... deli derler wallaa... neyse yinede bilgi için sağol :))

matematik24.com
Toplam Hit: 1556 Toplam Mesaj: 7