Azerbaycan Da Yaşayan Varmı?
-
sevgili müritler
baya bir süre uğraşıp adsense hesabı alamayınca r10 dan adsense hesabı aldım.
ödeme eşik değerini geçince adres doğrulama kısmına geçti ve o zman farkettim ki ülke olarak azerbaycan girilmiş.
adres kısmında ülke değiştirilemediği için pin kodunu mecbur azerbaycanda bir adrese yollatmam lazım orada bulunan yardımcı olacak bir mürit varmı?
-
taşındım bilmem ne falan muhabbeti olmuyor mu bu işlerde
-
ne kadar a aldim hocam hesabi
-
ben youtube kanalım için alacaktım benimkini bağış karşılığı vermiştim eskiden
3 günde aldım siz nasıl alamıyorsunuz :)
-
blackmir bunu yazdı
sevgili müritler
baya bir süre uğraşıp adsense hesabı alamayınca r10 dan adsense hesabı aldım.
ödeme eşik değerini geçince adres doğrulama kısmına geçti ve o zman farkettim ki ülke olarak azerbaycan girilmiş.
adres kısmında ülke değiştirilemediği için pin kodunu mecbur azerbaycanda bir adrese yollatmam lazım orada bulunan yardımcı olacak bir mürit varmı?
pin olayını aştın ödemeye gelince banka hesabını da azerbaycan isteyecek o zaman napacaksın ?
trooper tarafından 17/Tem/18 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
valla nasip kısmet mi diyelim bilmiyorum yeni site açıp başvurdum yine olmadı web adsense :)
düzenli olarak başvurdum çıkmayınca çıkmıyor meret :)
KasiRGamsi bunu yazdıne kadar a aldim hocam hesabi
70 Tl aldım.
trooper bunu yazdıpin olayını aştın ödemeye gelince banka hesabını da azerbaycan isteyecek o zaman napacaksın ?
Pin onayı gelmeden banka hesabı ekleyemiyorum. o yüzden türkiyede ki bankaları denemedim. ama diğer yapanlar Payoneer hesabı açarak aşmışlar bu durumu
-
blackmir bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
valla nasip kısmet mi diyelim bilmiyorum yeni site açıp başvurdum yine olmadı web adsense :)
düzenli olarak başvurdum çıkmayınca çıkmıyor meret :)
KasiRGamsi bunu yazdıne kadar a aldim hocam hesabi
70 Tl aldım.
trooper bunu yazdıpin olayını aştın ödemeye gelince banka hesabını da azerbaycan isteyecek o zaman napacaksın ?
Pin onayı gelmeden banka hesabı ekleyemiyorum. o yüzden türkiyede ki bankaları denemedim. ama diğer yapanlar Payoneer hesabı açarak aşmışlar bu durumu
payoneer ile azerbaycan hesabı ekleyemezsin hocam
-
trooper bunu yazdı
payoneer ile azerbaycan hesabı ekleyemezsin hocam
hocam ödeme dolar üzerinden o yüzden dolar hesabı üzerine transfer oluyormuş. nette yapanlar var bu şekil aşmışlar olayı
-
güncel