Azerbaycan Da Yaşayan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

sevgili müritler 

baya bir süre uğraşıp adsense hesabı alamayınca r10 dan adsense hesabı aldım.

ödeme eşik değerini geçince adres doğrulama kısmına geçti ve o zman farkettim ki ülke olarak azerbaycan girilmiş.

adres kısmında ülke değiştirilemediği için pin kodunu mecbur azerbaycanda bir adrese yollatmam lazım orada bulunan yardımcı olacak bir mürit varmı?

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

taşındım bilmem ne falan muhabbeti olmuyor mu bu işlerde

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

ne kadar a aldim hocam hesabi

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben youtube kanalım için alacaktım benimkini bağış karşılığı vermiştim eskiden

3 günde aldım siz nasıl alamıyorsunuz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

sevgili müritler 

baya bir süre uğraşıp adsense hesabı alamayınca r10 dan adsense hesabı aldım.

ödeme eşik değerini geçince adres doğrulama kısmına geçti ve o zman farkettim ki ülke olarak azerbaycan girilmiş.

adres kısmında ülke değiştirilemediği için pin kodunu mecbur azerbaycanda bir adrese yollatmam lazım orada bulunan yardımcı olacak bir mürit varmı?

pin olayını aştın ödemeye gelince banka hesabını da azerbaycan isteyecek o zaman napacaksın ?

trooper tarafından 17/Tem/18 17:33 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

valla nasip kısmet mi diyelim bilmiyorum yeni site açıp başvurdum yine olmadı web adsense :)

düzenli olarak başvurdum çıkmayınca çıkmıyor meret :)

KasiRGamsi bunu yazdı

70 Tl aldım.

trooper bunu yazdı

pin olayını aştın ödemeye gelince banka hesabını da azerbaycan isteyecek o zaman napacaksın ?

Pin onayı gelmeden banka hesabı ekleyemiyorum. o yüzden türkiyede ki bankaları denemedim. ama diğer yapanlar Payoneer hesabı açarak aşmışlar bu durumu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

valla nasip kısmet mi diyelim bilmiyorum yeni site açıp başvurdum yine olmadı web adsense :)

düzenli olarak başvurdum çıkmayınca çıkmıyor meret :)

KasiRGamsi bunu yazdı

70 Tl aldım.

trooper bunu yazdı

Pin onayı gelmeden banka hesabı ekleyemiyorum. o yüzden türkiyede ki bankaları denemedim. ama diğer yapanlar Payoneer hesabı açarak aşmışlar bu durumu

payoneer ile azerbaycan hesabı ekleyemezsin hocam 

ZzZzZzZ...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

payoneer ile azerbaycan hesabı ekleyemezsin hocam 

hocam ödeme dolar üzerinden o yüzden dolar hesabı üzerine transfer oluyormuş. nette yapanlar var bu şekil aşmışlar olayı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

güncel

Toplam Hit: 1789 Toplam Mesaj: 9
adsense azerbaycan