Azerbaycan"Dan Kargo Geliyor.... ( Ama Nasıl Alıcam ? )
-
Uzun Zamandır tanışmış olduğum ve görüştüğüm bir dostum var.. Bana Güzel bir Telefon Almiş. Telefonu Ordaki postaya vermiş. Ordaki postadan istanbula gelicekmiş...
Tamam'da ist. den bana hangi yolla gelicek ? Sormuşlar ist.den sonrasına biz karışmayız demiş oranın postahanesi...
E şimdi siz söyleyin? ne yapmalıyım ve telefonun bana ulaşması için ne gibi bir öneriniz olur? yada başınıza böle bişi geldimi ? yurt içinden bir sürü hediye aldım. ( hediye alma manyaği oldum desem daha doğru olur ) ancak azerbaycandan ilk defa böle bi hediye gelıyor...
Müridler daşşağa vurmadan adam gibi bi cvb verecek olanınız varsa sevinirim..
Selametle...
Cevabı yarın okuycam şimdi yola çıkıcam inş...
Rabbe emanetsiniz!...
-
ablam surekli yurtdışına kart önderip kart alıyor, ve hiçbir problem olmadan ptt kapımıza kadar getiriyor kapıcıya veriyor, sadece kart değil bazen paket şeklinde geliyor onlarda aynı şekilde geliyor , sorun olmuyor ordaki posta şirketinin gelip türkiyede dağıtım yapması zaten mantıksız, onlar buraya getirip pttye veriyorlar, ptt senin ayağına getiriyor, para falanda istemiyor, parayı sana gönderen adam gönderirken ödüyor ama hemen gelmesini bekleme ,sana ulaşması uzun surebilir 2-3 hafta kadar bekleyebilirsin
-
bu tur e$yalar,gumruge takiliyo diye biliyorum.bu tur $eylerin vergisi odenmeden size gonderilmiyor olmasi lazim. bi ara$tirin derim.
-
Proforma invoice da degerini dusuk tutar veya hediye diye belirtirse bi sorun olmaz..
-
Arkadaşlar bedeli zaten ödendi...
bana nası ulaşcak onu merak ediyom!
-
ben azerbeycanda okuyan bi ogrenciyim kargo olarak yollandiysa zaten sirket eline ulastiricaktir. Ptt yoluyla gondereceksede sorun olmaz ben daha once gonderdim turkiyeye direk eve goturuyolar
-
iLLuMiNaTi; Abisi sizin oradaki ptt ( postaneye vermiş , azerbeycanın potanesine ) de bana nası ulaşcak anlamadım :(
-
Soyle diyim turkiye icinde nasil mektup atiyosan ayni sekilde oluyo. burdaki poct(postane) turkiye ptt ye gonderiyor ptt de senin evine teslim ediyor. ama telefon gibi bi seyi kargo varken neden postayla gondermis?ilginc bi durum
-
ne bileyim ucuz olur diye belkide :D
TR den kargolar varmı Azerbaycan'da ?
-
sabunla birazz o zman rahat alırsın :D