folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Aztech Usb Adsl Problemi

Aztech Usb Adsl Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek

arkadaşlar 4- 5 gündür sürekli internet sorunum var diye başvuran müşterilerim var hepsinin ortak yanı aztech usb adsl kullanmaları. Aslında sorun şöyle modeme sinyal geliyor bağlantı kurmaya gelince bağlan diyorum orada kalıyor kullanıcı adı ve parolayı doğrulamasında kalıyor ondan sonra uzak bilgisayara bağlanılaamdı hatası. Ama rooter yani ethernet modem bağlıyorum şak internetteyim bu konuda fikri olan var mı yardımcı olur musunuz??

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Model Değişimi Yapın .. Modemin Serisi Sorunlu Çıkmış Olabilir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bilgisayar açıldıktan sonra hemen nete girmeyi deneme hocam,
    bekle 3-4 dk sonra dene.

gelişme olabilir.

Usb modemler bu konuda biraz sıkıntılı ne alaka bilmiyorum ama bir arkadaşın sorununu böyle çözmüştüm.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------

Bilgisayar açıldıktan sonra hemen nete girmeyi deneme hocam,
    bekle 3-4 dk sonra dene.

gelişme olabilir.

Usb modemler bu konuda biraz sıkıntılı ne alaka bilmiyorum ama bir arkadaşın sorununu böyle çözmüştüm.

ne kadar beklersem bekleyeyim giriş yapmıyor ayrıca modem daha önceden giriş yapıyordu üç beş gündür hep sorun veriyor yani modem değişimi sorunu çözüyor ama daha farklı bir çözüm olması gerekiyor bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Az tech 1 birde başka marka vardı modem aman aman Allah düşmanıma vermesin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    Az tech 1 birde başka marka vardı modem aman aman Allah düşmanıma vermesin

tamam haklısında bunun heralde bir çözümü olması lazım çözüm nedir???? bi yardımcı olun lütfen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Meraba arkadaşlar;

Bu ara zyxel combo, aztech ve inca usb modemler de bir sorun war sorun modemin ayarlarından kaynaklanıyor, usb

modemlerde genellikle encapsulation ayarı modem kurulumu yapılırken otomatik olarak pppoa vcmux oluyor bu yüzden 7

21 hata kodu veriyor ama siz tekrar kurulum yapuıp pppoe llc yaparsanız problem düzeliyor,,eğer 766 hatası alıyorsanız bu

da bu ara çok gelen bir sorun modemin yazılımı eski olduğundan kaynaklanabiliyor sanırım kullandığın modem en az 2

yıllık?

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

Meraba arkadaşlar;

Bu ara zyxel combo, aztech ve inca usb modemler de bir sorun war sorun modemin ayarlarından kaynaklanıyor, usb

modemlerde genellikle encapsulation ayarı modem kurulumu yapılırken otomatik olarak pppoa vcmux oluyor bu yüzden 7

21 hata kodu veriyor ama siz tekrar kurulum yapuıp pppoe llc yaparsanız problem düzeliyor,,eğer 766 hatası alıyorsanız bu

da bu ara çok gelen bir sorun modemin yazılımı eski olduğundan kaynaklanabiliyor sanırım kullandığın modem en az 2

yıllık?

evet modem en az iki yıllık fakat modem başka adsl hattı üzerinde aynı driverle internete girş yapıyor herhangi bir sorun olmuyor ayarlar da sağlam yani ayarlarla alakalı değil ben hattan şüpheleniyorum ne de olsa TTNET bu ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    cruel_storm bunu yazdı:

evet modem en az iki yıllık fakat modem başka adsl hattı üzerinde aynı driverle internete girş yapıyor herhangi bir sorun olmuyor ayarlar da sağlam yani ayarlarla alakalı değil ben hattan şüpheleniyorum ne de olsa TTNET bu ;)

Ama yukarıda demişsin ki ethernet modemi taktığında şak die bağlanıyor bunun TTNET ile ne ilgisi war sence?

Sen dediğim işlemi yaptın mı? Tüm programı+driver kaldır bilgisayardan kapa aç pcyi, once cdyi tak modemi takma cd

işlemi biterken senden modemi takmanı ister dikkat et pppoe llc seç sonra modem tak, kurulum bitsin pc aç kapa

bağlanmayı dene orda dikkat edersen birde aranacak numara bölümü olması gerekiyor orda 8,35 oalbilir ya da 0000 falan

onada dikkat et..TTNETİ SUÇLAMA SAKIN BU KONUDA :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 9