Babadağ Yamaç Paraşütü
-
1 hafta sonra fethiyeye gideceğim. Bu sefer yamaç paraşütü yapmadan dönmek istemiyorum. İlk defa bu işe kalkışacağım hala video falan izleyerek cesaretimi toplamaya çalışıyorum. Babadağda bu işi en iyi yapan firma ve o firmanın en iyi pilotu hangisidir. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
salihgs bunu yazdı
1 hafta sonra fethiyeye gideceğim. Bu sefer yamaç paraşütü yapmadan dönmek istemiyorum. İlk defa bu işe kalkışacağım hala video falan izleyerek cesaretimi toplamaya çalışıyorum. Babadağda bu işi en iyi yapan firma ve o firmanın en iyi pilotu hangisidir. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.
Hepsi iyi takıl birine yap
-
Ölüdeniz sahilde bir sürü ekip var. Hepside birbiriyle iş birliği içerisinde, heyecan yapma atla keyfini çıkar gel :)
-
Pm atıyorum
-
McM bunu yazdı
Ölüdeniz sahilde bir sürü ekip var. Hepside birbiriyle iş birliği içerisinde, heyecan yapma atla keyfini çıkar gel :)
Tamam atlayacam :D
-
yükseklik korkun yoksa yaparsın 5-6 adım atıyorsun sonra havadasın zaten pusetine oturup manzaranın keyfini çıkaracaksın. Gidersen fiyatları yaz güncel olarak biz de bilelim ben en son 2021 de yapmıştım 600 tl idi çekime de 200 vermiştim. başta anlaş yoksa videoya falan çok itelerler
-
salihgs bunu yazdı
Slm hocam.
Benim birader de Babadağda pilotluk yapıyor. Yalnız "beni bu abi uçursun" gibi bir seçenek pek yok. Kendi aralarında sıraları var, sen oradayken sıra kimdeyse seni o uçurur, pek seçme durumun yok.
Tabii ki bir pilot kendi yakinlarini ucurabilir ama bir süre önceden tepeye giriş izni /rezervasyon alınması gerekiyor. Sadece tepeye giriş 30 dolar, özel bir firma alıyor bu ücreti (devletimiz öyle uygun görmüş).
Tur sirketleri 100 doların biraz uzerinde toplam ücret alıyor.