Babadağ Yamaç Paraşütü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

1 hafta sonra fethiyeye gideceğim. Bu sefer yamaç paraşütü yapmadan dönmek istemiyorum. İlk defa bu işe kalkışacağım hala video falan izleyerek cesaretimi toplamaya çalışıyorum. Babadağda bu işi en iyi yapan firma ve o firmanın en iyi pilotu hangisidir. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

1 hafta sonra fethiyeye gideceğim. Bu sefer yamaç paraşütü yapmadan dönmek istemiyorum. İlk defa bu işe kalkışacağım hala video falan izleyerek cesaretimi toplamaya çalışıyorum. Babadağda bu işi en iyi yapan firma ve o firmanın en iyi pilotu hangisidir. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.

Hepsi iyi takıl birine yap

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Ölüdeniz sahilde bir sürü ekip var. Hepside birbiriyle iş birliği içerisinde, heyecan yapma atla keyfini çıkar gel :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Pm atıyorum 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Ölüdeniz sahilde bir sürü ekip var. Hepside birbiriyle iş birliği içerisinde, heyecan yapma atla keyfini çıkar gel :)

Tamam atlayacam :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

yükseklik korkun yoksa yaparsın 5-6 adım atıyorsun sonra havadasın zaten pusetine oturup manzaranın keyfini çıkaracaksın.  Gidersen fiyatları yaz güncel olarak biz de bilelim ben en son 2021 de yapmıştım 600 tl idi çekime de 200 vermiştim. başta anlaş yoksa videoya falan çok itelerler 

Ç.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

Slm hocam.

Benim birader de Babadağda pilotluk yapıyor. Yalnız "beni bu abi uçursun" gibi bir seçenek pek yok. Kendi aralarında sıraları var, sen oradayken sıra kimdeyse seni o uçurur, pek seçme durumun yok.

Tabii ki bir pilot kendi yakinlarini ucurabilir ama bir süre önceden tepeye giriş izni /rezervasyon alınması gerekiyor. Sadece tepeye giriş 30 dolar, özel bir firma alıyor bu ücreti (devletimiz öyle uygun görmüş).

Tur sirketleri 100 doların biraz uzerinde toplam ücret alıyor.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 932 Toplam Mesaj: 7
yamaç paraşütü