Babalara / Annelere Eğitim Güvence Sigortası Hakkında Bilgilendirme
-
hocam teklifleri girdim bazıları otorizasyona düştü
@rabinson hocam senin teminatlar yüksek olduğu için elektronik cihazda sıkıntı en fazla veren elektronik cihazı 10,000 tl verdi (çelik kapı vardır yazdım)
@null hocam seninkinide sigorta şirketinin biri orduyu sel bölgesi olarak gördüğü için otorizasyona aldı (ön inceleme) ama sigorta bedeli bazılarında en alt limit vardır ondan aşağı olamıyor onun için seninkine binada verdim :) en azından dışardan bir su sızıntısı vs olunca iyi olur(çelik kapıyı bilmediğim için yazamadım birde kaçıncı kat olduğunu 4 yazdım gerçi ama)
tekliflerin hepsi toparlansın size pm atacağım teklifleri tek tek okursunuz bütün sigortalarda ecs teminatında mp4 ceptelefonu laptop bilgisayar teminat kapsamı dışında onu belirteyim
fiyatlar 75 ile 280 arasında tami teminatlarıda ona göre değişiyor teklif formlarını gönderdiğimde dikkatlice okumanızı öneririm zaten sigorta poliçesi teklif formunun sadece başlığı değişmiş hali olacaktır
evlerinizin boş kalma süresini 1 ay yaptım. kışlık olarak
enflasyon %10 (enflasyona göre artış talebinde bulunabilirsiz değerlerde)
ev sigortası dışında ekstra verdikleri var bazıları tesisat işleri 7/24 sağlık danışmanlık hizmeti verirken biri kuru temizleme hizmeti, akvaryum patlaması, kiralık oto hizmeti(indirimli olarak) sunuyor biriside çatıdaki antenide sigortalıyor :)
teklif formlarını okuyunca kararınızı hangisinden yana verecekseniz adresleri kontrol edin
yani iyice okursunuz işte bu konuta konut sigortası konusu olda amk:)
bana fikrimi soracak olursanız şöyle hepsine uzaktan baktım +plus hizmetleri göz önünde bulundurursanız hdi biraz daha kapsamlı gibi yinede siz inceleyin
-
@
DJ_Alper Çelik kapı ve alarm var ayrıca bu ay içerisinde binamıza kamera sistemi kurduracağım, cihazların değerini düşürelim o zaman, ayrıca kapsaya bildiği kadar hasar ve teminatı kapsasın istiyorum üstat,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
@
DJ_Alper Çelik kapı ve alarm var ayrıca bu ay içerisinde binamıza kamera sistemi kurduracağım, cihazların değerini düşürelim o zaman, ayrıca kapsaya bildiği kadar hasar ve teminatı kapsasın istiyorum üstat,
daire kaç metre kareydi hocam 160 yazdım ?
-
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
@
265 m'² birde üstat yazmayı unutmuşum, bu elektirik aksamınıda kapsıyormu mesela ben evde led aydınlatma sistemi kullanıyorum bunun motoru arızalananca sigorta kapsamına girermi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
@
265 m'² birde üstat yazmayı unutmuşum, bu elektirik aksamınıda kapsıyormu mesela ben evde led aydınlatma sistemi kullanıyorum bunun motoru arızalananca sigorta kapsamına girermi,
KIYMETLÝ ESYA HIRSIZLIK:
Ev esyası içinde bulunan veya bulunabilecek olan sanat eserleri,antika esya,kıymetli madenlerden mamul esya,ziynet esyası,kürk,
elektronik ve optik cihazlar,antika ve kıymetli halıların toplam degeri tüm ev esyası için tesbit edilen sigorta bedelinin %50'si
ile sınırlırdır.Söyleki:
*Sanat ve antika degeri olan tablolar,koleksiyonlar,heykeller,biblolar,resimler,kitaplar,gravürler,yazılar,halılar,ipek halılar,
kürk ve benzerleri, aksam ve teferruatları dahil olmak üzere bilgisayar,video,video çekicisi,telsiz,televizyon,radyo,müzik seti,
fotograf makinesi,DVD film makinesi,dürbün mikroskopların sigorta bedellerinin toplamı,toplam esya sigorta bedelinin %30'u ile
* Altın, gümüs ve sair kıymetli maden ile bunlardan mamul esya,mücevherat degerli tas, kıymetli saat ve benzerlerinin en az
75 KG agırlıgında tasınmaz çelik kasada veya duvara gömülü veya sabitlenerek tasınabilir özelligi olmayan kasada saklanması
halinde bu kısım için azami teminat toplam esya sigorta bedelinin %20'si ile sınırlı olup, kasa içinde saklanma sartının
yerine getirilmemesi durumunda toplam esya sigorta bedelinin % 5'ine kadar teminat verilmistir.
YANGIN ve HIRSIZLIK SÝGORTASI GENEL SARTLARI HÜKÜMLERÝ SAKLI KALMAK KAYDIYLA; Riziko adresinde bulunan nakit para ve degerli evrak
ancak kolay tasınamayan sabit kasa içinde saklanması kaydıyla 1.000 TL limitle, kasa sartı yerine getirilemiyorsa 250 TL limitle
poliçede belirtilen rizikolara karsı teminata dahil edilmistir.
Bir hasar sonucunda degerli evrak için iptal yolu ile ikamesi mümkün olanların ikame masrafları ödenecektir.
KIYMETLÝ ESYA HIRSIZLIK MUAFÝYETÝ:
Konutta yapılacak hırsızlıklarda cep telefonu, notebook, laptop, ve benzeri tasınabilir bilgisayarlar için tespit edilecek hasar
bedelinin %25'i ödenecek tazminat tutarından indirilir.
ELEKTRONÝK EV ESYALARI SÝGORTASI:
Ev esyaları arasında bulunan bilgisayar, printer (laptop hariç), müzik seti, TV, Video, Home Cinema, DVD, Buzdolabı, Fırın,
Bulasık Makinesi,Çamasır Makinesi,Çamasır Kurutma Makinası,Jakuzi,Sofben,Kombi,Elektrik Süpürgesi, her türlü güvenlik sistemleri,
alarmlar,elektronik kumandalı ısıtma ve sogutma sistemleri ekli Elektronik ve Makine Kırılması Genel Sartları hükümleri dahilinde
meydana gelen bir sebeple zarar görmesi olay basına ve yıllık poliçe ön yüzünde yazılı limitle sınırlı olmak kaydıyla teminata
dahil edilmistir.
a)Yukarıda yazılı makine ve cihazların dısında kalan cihaz ve makineler teminat dısındadır.
b)Üretici garantisi altındaki haller ve/veya hasarlar teminat haricidir.
c)Her bir cihaz hasarında 100.- TL tenzili muafiyet uygulanır.
*
Makina Kırılması Sigortası Genel Şartları
Elektronik Cihaz Sigortaları Genel Şartları
teklifi pm ile gönderiyorum