Babanemin Kontürleri :)
-
Geçenlerde aksama eve yorgun bir şekilde attım kendimi bir baktım babanemin elinde cep telefonu nerden buldun bunu dedim..benim dedi baban aldı..( Burada Şok oldum ) dedim nasıl kullancan bunu hat filan da yok içinde dedi baban alacak dedim bosver ben alırım sana hat..sen parayı ver..neyse aldım parayı gittim Bir Gsm bayisine aldım bir hat buna içinde konturlu..neyse hat açıldı ben sabah çıktım evden aksam geldim bir baktım telefon elinde hala dedim ne yapıyorsun oğlum arama yapmıyor diyor :) Kardeşimle arama yapmaya çalısıyorlar..Oda ufak çocuk :) bir baktım konturler uçmus a.k :) telefon rehberinden heryeri aramıslar :) Sonra Kontur davası açıldı emekli maaşıda var :) Dedi bana kontur al oke tamam dedim alayım dedim kaç kontor istiyon dedi kontorler ne kadar dedim dedim sana 250 kontor alayım ver parayı neyse gittim aldım üstünü cebe attım baktım kombaraya hop kontur gitti..hemen süperşifre sini aldım ve kombarası birikiyor.. AHBE BABANE BU YAŞTA TELEFONUN OLDU..KUSURA BAKMA KONTURLERİNİ ALIYORUM AMA BİLİYORSUN DURUMUMU KUSURA BAKMA :)
BU ARALAR *123# YAPIYOR SÜREKLİ :) KONTOR GİTTİMİ DİYE :) EHEH ULAN BU YASLI İNSANLAR SÜPER YAA :) TELEFONUNADA ELLETMİYOR KONTOR TRANSFERİNİ ÖRENDİ :)
ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN İTİRAFCOM GİBİ OLDU AMA :) gÜZEL oLDU.. -
dai turkcell miş bak
bizide görürsün dimi :)
-
yaşlıların zaaflarından yararlanma len pis adam=))
-
kontursuzlukten telefon feryat figan ediyor :) NAsıl kontur trasfrer etmem şu sıralar evde bir kontur krizi yaşanıyor..Sorumluda beni tutuyorlar ben çalıyormusum konturleri..töbe töbe ben öle şey yaparmıyım arkadaslar :))
-
hoja yazık olmus yaww
-
ehu lan ne güzel oluyo en güzeli de anneannem çakmıo mesaj gönder dio kendime kontör gönderiom amk:D
-
turkcelin taaaaaaa a.a.a.a.a. g.g.g.g.g. q.q.q.q.
-
baba dayım amerikadan geldi dakikası 50 sente konuşabiliyosun
-
zuhahuau harika yav azda bana yollasana kontürrrr :D kırışalım abü müslümanın malı ortaktır :)
Toplam Hit: 1187 Toplam Mesaj: 9