folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Babasi Ogluna Sorar "Bu Nedir?"

Babasi Ogluna Sorar "Bu Nedir?"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Babalariniza kizmadan once bu videoyu mutlaka izleyin. Videonun sonunda yureginizin isinacagina garanti veriyorum.

Not: Link Facebook linki degildir.

http://www.facebooktr.org/babasi-ogluna-soruyor-bu-nedir-mutlaka-izleyin.html

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

iyiymiş :-/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

hoca hiç bi halt anlamadim anliyan tercümeetsin

Bozamaz Aramızı Yarasa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DarkPrice bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca hiç bi halt anlamadim anliyan tercümeetsin

-----------------------------

Hocam yasli adam ogluna serceyi gostererek "Bu nedir?" diye soruyor, ogluda Serce oldugunu soyluyor. Adam ayni soruyu 4 defa tekrar layinca oglu cok sinirlenip babasina bagiriyor.

Daha sonra babasi eve gidip gunlugunu getiriyor ve ogluna gosterdigi sayfayi yuksek sesle okumasini istiyor. Gunlukte yazilanlar;

Bugun benim birkac gun once 3 yasina girmis kucuk oglum bizimle birlikte parkta oturuyordu... Bir sercede tam onumuzdeydi. Oglum bana tam 21 kez "Bu nedir?" diye sordu. Ve ben ona her sordugunda "O bir Serce" dedim. Ona her seferinde bana ayni soruyu sorduktan sonra sarildim... tekrar tekrar. Sikilmadan, sevgi ve sefkat ile (Benim masum kucuk yavruma)...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 4