Babazula Dinleyen Seven Ve İstanbul Da Oturan Var Mı???
-
Arkadaşlar benim için çok önemli bir konu bu :S
Online bir müzik dergisi için kaliteli olarak gördüğümüz kişilerle röportaj yaparak bunları sitede yayınlıyoruz. Ben Edirne'de çalıştığım için haftasonu dışinda ayarlanan röportajlar dışında sadece Edirnedeki konserlerde bu röportajları yapabiliryorum. İstanbul temsilcisi de seçmiştik ancak saolsun arkadaşlara bu röportaja gitmeleri için mail attıktan sonra göremez oldum. Bunun için BabaZula yı severek dinleyen arkadaşlar varsa onlar içinde bu röportaj iyi olabilir diye düşündüm. Bu kişiyi burada aramam biraz kötü oldu ama bu röportajı Çarşamba günü gerçekleştirebiliriz diye bir mail geldi taraflarından. Lise öğrencisi olmayan bu konuyla ilgilenmek isteyen arkadaşları bekliyorum, teşekkürler...
-
istanbul olayı bozuyor ne yazık ki...halbu ki onlarla röportaj yapmak isterdim...
-
arkadaşlar şunu da ekliyim, pasif biri olmaması lazım iyi ağzı laf yapan biri gerekiyor :s
-
özgür ruh diye bi şarkısını biliyom olurmu:)
-
Hocam sen olayı bayaa yanlış anlamışsın :)
Baba zula senin sandığın kadar meşhur olmayan kişiler değil, belkide izlediğin ama bilmediğin sinema filmlerinin müzikleri bile ona ait tabutta rövaşata, dondurmam gaymak vs vs ve röportaj için mekan falan herşey ayarlanmıştı :) bizim bu online dergimizde meşhur ve gündemde olan kişliler yok zaten amacımız da bu kendini pek göstermeyen dev kişiler falan filan ve gerek kalmadı arkadaşlar çok saolun röportaj yapıldı dergi ise bitme aşamasında ilgilenenler olursa link veririm sonra ....