Back To The Future Serisi İstek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

arkadaşlar dün akşam nostalji yapayım dedim. serinin 1nci filmini buldum indirdim. görüntü kalitesi düşük. genede oturdum izledim. ama 2nci film kayıp. mega linkleri var hep ve kırık.

elinde bu filmin serisi olan upload ederse çok makbule geçecek. dubloajlı olsun ama. bunu alt yazılı izlemek istemiyorum :)

şimdiden teşekkürler.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Forumda mevcut.

Türkçe Box filmlerin konusu var. Appolosaydı sanırım. Bir arat türkçe tüm serisi var hocam. :)

edit;

buldum. http://www.tahribat.com/Forum-Turkce-Turkce-Dublaj-Boxset-Film-Arsivim-128047/

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bu filmde başroldeki genç çocuğun çok eski bir barda elektronik gitar çalarken kendinden geçtiği bir sahne vardı orası süperdi hiç unutmam :D

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

bu filmde başroldeki genç çocuğun çok eski bir barda elektronik gitar çalarken kendinden geçtiği bir sahne vardı orası süperdi hiç unutmam :D

barda değil :) annesi ile babasının mezuneyt balosunda. çaldığıda Elvis Presley in johnny be good parçası :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

barda değil :) annesi ile babasının mezuneyt balosunda. çaldığıda Elvis Presley in johnny be good parçası :)

Elvis'in değil Chuck Berry'nin olması lazım o şarkı. 720p lik sürümünü torrent ile aşağıdaki adresten indirebilirsin:

http://btjunkie.org/torrent/Back-To-The-Future-Trilogy-720p-BluRay-x264-AMIABLE/4358befe52746ad6b042a984a51393b0f061d19c9904

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Evet Chuck Berry'nin orjinali. Filmin o sahnesi de şu, dayanamadım izledim yine. :D

http://www.youtube.com/watch?v=d4Cr7kxjSBs

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

benim bildiğim elvisin. elvisin kaset kayıtlarındada var. ama arajman yapmıştır ona bişey diyemem :)

ilginiz için sağolun arkadaşlar. verlen linklerden birinden indirmeye başladım şuan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

olsun sonuçta barda kutluyodular :P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

NigraSilva bunu yazdı:

Evet Chuck Berry'nin orjinali. Filmin o sahnesi de şu, dayanamadım izledim yine. :D

http://www.youtube.com/watch?v=d4Cr7kxjSBs

bende dayamanamıştım ama izleyemedim =/

çünki baktım bulamadım. Şimdi dayanıyorum ama yinede izlicem. Saol saol saol :D

Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 10