Back-Up Üyeliği Aldım Başka Kullanan Var Mı?
-
Cumartesi günü denizlide arabanın gergi kayışı dedikleri şey koptu neyse babam geldi gelirken tamirci getirdi arabaları değiştik yola devam ettim
sonra sikerim taaaa dedim pazartesi bu herifleri aradım sizden hizmet alacam ok life plan aldım aylık 29 TL ye
çekiciden ziyade konut yardım hukuki danışmanlık doktor ambulans uçak v.s hizmetleri var ilerde çocukda doğacak lazım olur dedim http://www.backup.com.tr/UserFiles/pdf/pdf_100113_1452_kitL-1301.pdf
boyner holdingin firmasıymış şikayet varda baya şikayet gördüm ama çoğu hizmet sözleşmesini okumamış ben okudum :D 1 yıldan önce iptal olmuyor
birde sözlüğün birinde "gecenin bilmem kaçında boğazda yapılan bir tekne partisinden "abi alkolümüz bitti..bize alkol gönderebilir misiniz?" şeklinde bir telefon almalarından bir saat sonra zodyak botla tekneye yanaşıp alkol tedarik edebilecek kadar uçmuş bir cem boyner girişimi."
yazısını görünce tamam dedim bunlar kafa
bu servisi kullananlar varmı aranızda memnun olmayan v.s sözleşme gelince imzalamayım :D 7 iş günü içinde iptal hakkım var
-
bu firmamı yoksa başka bi firma bilmiyorum ama benzeri bi arkadaşta vardı.en sağlam paketten vardı.arayıp arayıp muhabbet bile ediyordu,hatta bigün kız arkadaşıma şiir söylemek istiyorum öneriniz varmı tarzında bile giriştiği olmuştu tabi hoparlöre veriyor arkada kahkaha atmamak için zor tutmuştuk.. onun harici her aklıma geldiginde bişi isteyebiliyorum her konuda vs.. diyordu. aradıkdan bi süre sonrada kontorlü hatsa konuşma ücretini geri gönderiyorlardı.
gayet memnundu
FCN tarafından 06/Şub/13 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdı
bu firmamı yoksa başka bi firma bilmiyorum ama benzeri bi arkadaşta vardı.en sağlam paketten vardı.arayıp arayıp muhabbet bile ediyordu,hatta bigün kız arkadaşıma şiir söylemek istiyorum öneriniz varmı tarzında bile giriştiği olmuştu tabi hoparlöre veriyor arkada kahkaha atmamak için zor tutmuştuk.. onun harici her aklıma geldiginde bişi isteyebiliyorum her konuda vs.. diyordu. aradıkdan bi süre sonrada kontorlü hatsa konuşma ücretini geri gönderiyorlardı.
gayet memnundu
budur aga aklınıza ne geliyorsa sorabilirsiniz diyo
akşam arayıp evdeki malzemeliri söyleyecem bana yemek tarfi versinler amk
-
oha harika bişey ben bundan alıp psikolog gibi kullanabilirmiyim?
bide sitesinde fiyat göremedim, en ucuzu ne kadar? faturalı hattan arasam faturayı geri şaapıyolarmı hattıma?
-
lalada bunu yazdı
bide sitesinde fiyat göremedim, en ucuzu ne kadar? faturalı hattan arasam faturayı geri şaapıyolarmı hattıma?
en ucuz life paket sınırlı paket 29 lira
konuda linki var
psikoloğuda vardır medline ile anlaşmalı sanırım adam bizde sınır yok siz isteyin biz yerine getirelim diyorlar
-
DJ_Alper bunu yazdılalada bunu yazdı
konuda linki var
psikoloğuda vardır medline ile anlaşmalı sanırım adam bizde sınır yok siz isteyin biz yerine getirelim diyorlar
sırf arada arayıp konuşayım diye manitamsı kızlar tutuyorum etrafımda, onlarla uğraşmayayım bari ya bu daha iyiymiş.kontörlü hatta kontörü geri gönderme muhabbeti faturalılar içinde geçerlimi?
-
lalada bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdılalada bunu yazdı
konuda linki var
sırf arada arayıp konuşayım diye manitamsı kızlar tutuyorum etrafımda, onlarla uğraşmayayım bari ya bu daha iyiymiş.kontörlü hatta kontörü geri gönderme muhabbeti faturalılar içinde geçerlimi?
benim öyle sorunum yok her ay 500 dk beleş vodafonesunuz herhalde dedi evet dedim vodefone numarasını verdi burdan arayabilirsiniz daha az yazar diye
backup vip var uçak bileti özel şöför felan sağlıyorlar
DJ_Alper tarafından 06/Şub/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
belli bi kullanım limiti var.
mesela arayıp boş yere yemek tarifi istiycem diyorsun ya..
en ucuz pakette 5 kere arama limiti..
bi üst pakette 10 kere arama limiti..
gibi sınırlamalar var dikkat et..
Ayrıca yolda araban kaldı diyelim. bunlar gelip ücretsiz halletmiyor. Yolda kaldığın yeri bildiriyorsun bunlar oraya, ne yapıp ne edip kurtarıcı yolluyolar.. Ücreti yine sen ödüyosun :)
Hizmeti sağlamıyorlar, sağlayanı buluyorlar; ücretini sen karşılıyorsun.
Kısacası: Zengin işi.. -
tataryigit bunu yazdı
belli bi kullanım limiti var.
mesela arayıp boş yere yemek tarifi istiycem diyorsun ya..
en ucuz pakette 5 kere arama limiti..
bi üst pakette 10 kere arama limiti..
gibi sınırlamalar var dikkat et..
Ayrıca yolda araban kaldı diyelim. bunlar gelip ücretsiz halletmiyor. Yolda kaldığın yeri bildiriyorsun bunlar oraya, ne yapıp ne edip kurtarıcı yolluyolar.. Ücreti yine sen ödüyosun :)
Hizmeti sağlamıyorlar, sağlayanı buluyorlar; ücretini sen karşılıyorsun.
Kısacası: Zengin işi..yok hocam danışmanlık limitsiz sözleşmede var
araç kurtarma yıllık 3 adet
Hocam bu life paket 3 Adet senin dediğin gibi değil

Buda VİP plus Paket