Background Hakkında Bi Soru ?
-
selam arkadaslar bacground hakkında bi sorum olacak bu resimde oldugu gibi bi background ps de düzenlemek zor bi iş midir?yapabilen arkadaşlar varsa anlatabilir mi? yada bu tür resimler bulabilecegim bi site varsa önerebilir mi acaba? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdi den tşk ler...

-
haji, oncelikle o background'a adami oturtmak cok kolay, ben bile daha iyi oturturum :D
ama bahsettigin o dadami oturtma diil de background (abstract) olusturmaksa, burada gosterdigin resim 3D Modelleme programlariyla yapilmistir, ve oldukca zordur, modellemesi, renklendirmesi, isiklandirmasi, renderi herseyi var... en iyisi sen backgroundlara adam oturtmaya devam et, ogrenmek istiyosan da bir 3d modelleme programina basla, bu seviyeye gelmen 1-2 seneni rahatlikla alicak...
kolay gelsin....
-
yokya dupeduz psd bu bir arabanin cant kapagiyla biraz oynamis okadar.pek 3d modelleme gerektirecek bi durum olmadigini dusunuyorum
-
3d modelleme yapabilecegim bi program önerebilir misiniz??peki tabiki amatör olarak biraz kurcalamak istiyorum bu tür seyler cok hosuma gidiyo ps kullanıyorum ama okadar iyi oldugum söylenemez
-
3d modellemeye gerek yok bunun için fazla abartılacak bi tarafıda yok hani ps üzerine biraz gidilince rahat yapılır böle şeyler
-
sen resmini ver ben sana yapiym boyle backgraund sonra nasil yaptigimi asama asama anlatirim eger istersen benim aksamlari zamanim var