Background Hakkında Bi Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek

selam arkadaslar bacground hakkında bi sorum olacak bu resimde oldugu gibi bi background ps de düzenlemek zor bi iş midir?yapabilen arkadaşlar varsa anlatabilir mi? yada bu tür resimler bulabilecegim bi site varsa önerebilir mi acaba? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdi den tşk ler...

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

haji, oncelikle o background'a adami oturtmak cok kolay, ben bile daha iyi oturturum :D

ama bahsettigin o dadami oturtma diil de background (abstract) olusturmaksa, burada gosterdigin resim 3D Modelleme programlariyla yapilmistir, ve oldukca zordur, modellemesi, renklendirmesi, isiklandirmasi, renderi herseyi var... en iyisi sen backgroundlara adam oturtmaya devam et, ogrenmek istiyosan da bir 3d modelleme programina basla, bu seviyeye gelmen 1-2 seneni rahatlikla alicak...

kolay gelsin....

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    yokya dupeduz psd bu bir arabanin cant kapagiyla biraz oynamis okadar.pek 3d modelleme gerektirecek bi durum olmadigini dusunuyorum

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    3d modelleme yapabilecegim bi program önerebilir misiniz??peki tabiki amatör olarak biraz kurcalamak istiyorum bu tür seyler cok hosuma gidiyo ps kullanıyorum ama okadar iyi oldugum söylenemez

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

3d modellemeye gerek yok bunun için fazla abartılacak bi tarafıda yok hani ps üzerine biraz gidilince rahat yapılır böle şeyler 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    sen resmini ver ben sana yapiym boyle backgraund sonra nasil yaptigimi asama asama anlatirim eger istersen benim aksamlari zamanim var

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 6