Backlink Hakkında Bir Soru?
-
Arkadaşlar öncelikle hepinze merhabalar,
Şimdi www[nokta]evresimleri[nokta]net adında pr0 bir web sayfam var yaklaşık 6 aylık şimdi ben 1 adet pr6 ,1adet pr5 1 adet pr4 siteden istediğim gibi bir link alabiliyorum.Pr0 siteme bu linki koymamın artısımı olur eksisimi?
Ayrıca prsi yüksek sitelerin herhangi bir sayfasında koyulmuş linkler ile anasayfada koyulmuş linkler arasındaki far nedir.
-
Linke bağlı tabi,
Siteye de bağlı tabi,
Linkin konumuna da bağlı tabi,
Sade Linkle de olmaz tabi,
Kelimene de bağlı tabi,
Linkin rengine bile bağlı abi..
edit : Daha yeni, 3 günde 80 küsür sıra yükseldik te ondan biraz götüm kalktı afedersin :)
Yaklaşık 6.630 sonuç bulundu (0,36 saniye)
EnableTurk tarafından 16/Nis/13 04:29 tarihinde düzenlenmiştir -
faydasi olur tabi. siten ile alakali bi post icinde gecerse daha yararli olur.
bende adultta kasiyorum ama ne hikmetse hic bi sitem 15'ten daha yukariya cikmiyo. 15-20 arasinda kaliyo. 1-2 saglam backlink daha lazim sanirim.
-
Hızlı ilerlersen bir anda düşebileceğini hesap et.Bu sitelerden direk backlink almaktansa sitenin tanıtımı yapan bir tanıtım yazısı almak daha faydalı olur.
-
Nibun bunu yazdı
Hızlı ilerlersen bir anda düşebileceğini hesap et.Bu sitelerden direk backlink almaktansa sitenin tanıtımı yapan bir tanıtım yazısı almak daha faydalı olur.
tavsiyelerinizi dikkate alacağım lakin yayınlayacağım dizinde bulunsa fakat anasayfadan o sayfaya hiçbir bağlantı olmasa sorun teşkil edermi
-
1234567B bunu yazdıNibun bunu yazdı
tavsiyelerinizi dikkate alacağım lakin yayınlayacağım dizinde bulunsa fakat anasayfadan o sayfaya hiçbir bağlantı olmasa sorun teşkil edermi
Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
-
O nasıl bir linktir arkadaş. Normal halinin 3 katı oldu sayfa yanlamasına.