folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Backlink Hakkında Bir Soru?

Backlink Hakkında Bir Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle hepinze merhabalar,

Şimdi www[nokta]evresimleri[nokta]net adında pr0 bir web sayfam var yaklaşık 6 aylık şimdi ben 1 adet pr6 ,1adet pr5 1 adet pr4 siteden istediğim gibi bir link alabiliyorum.Pr0 siteme bu linki koymamın artısımı olur eksisimi?

Ayrıca prsi yüksek sitelerin herhangi bir sayfasında koyulmuş linkler ile anasayfada koyulmuş linkler arasındaki far nedir.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

faydasi olur tabi. siten ile alakali bi post icinde gecerse daha yararli olur.

bende adultta kasiyorum ama ne hikmetse hic bi sitem 15'ten daha yukariya cikmiyo. 15-20 arasinda  kaliyo. 1-2 saglam backlink daha lazim sanirim.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Hızlı ilerlersen bir anda düşebileceğini hesap et.Bu sitelerden direk backlink almaktansa sitenin tanıtımı yapan bir tanıtım yazısı almak daha faydalı olur.

hadi sevişelim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    Nibun bunu yazdı

Hızlı ilerlersen bir anda düşebileceğini hesap et.Bu sitelerden direk backlink almaktansa sitenin tanıtımı yapan bir tanıtım yazısı almak daha faydalı olur.

tavsiyelerinizi dikkate alacağım lakin yayınlayacağım dizinde bulunsa fakat anasayfadan o sayfaya hiçbir bağlantı olmasa sorun teşkil edermi

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    1234567B bunu yazdı
    Nibun bunu yazdı

tavsiyelerinizi dikkate alacağım lakin yayınlayacağım dizinde bulunsa fakat anasayfadan o sayfaya hiçbir bağlantı olmasa sorun teşkil edermi

Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

hadi sevişelim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

O nasıl bir linktir arkadaş. Normal halinin 3 katı oldu sayfa yanlamasına.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 666 Toplam Mesaj: 7