Backorder Domain Icin 300 Lira Kazanmak İsteyen Varmi?
-
Bir domain var back order yapilacak 70 dolar domanine odemenmek uzere toplam 300 lira verilecektir. Yapabilecek varmi ?
-
Evde olsam hallederdim
garantisi bile olmayan bir şeye bu kadar para vermenin nedenini merak ettim açıkçası.
SeRDaR tarafından 22/Oca/14 11:15 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Evde olsam hallederdim
garantisi bile olmayan bir şeye bu kadar para vermenin nedenini merak ettim açıkçası.
Nasıl garantisi yok. Domaini alacağız. Bize domain ismi gerekiyor. Satın aldıktan sonra birsey olmaz sanırım.
-
scarletbeard bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Evde olsam hallederdim
Nasıl garantisi yok. Domaini alacağız. Bize domain ismi gerekiyor. Satın aldıktan sonra birsey olmaz sanırım.
1den fazla backorder varsa diye onu demek istedi
-
Daniel-Koo bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Evde olsam hallederdim
Hayır domainin bize geçmesi gerekiyor. Tam bilmiyorum daha önce hiç backorder yapmadık.
Domainin bize geçme ücreti. Olarak belirledik. 300 lirayi zaten 150 si domain için gider geriside uğraşan kişi için
-
Daniel-Koo bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Evde olsam hallederdim
+ adam sen almadan süreyi uzatırsa ? Backorder yaptın garanti diye bir şey yok düşerse domainin düşmesi gerek
bir kere birden fazla backorder olayı var backorder düşündüğüne göre isim iyi bir şey sen hariç aynı şeyi başkasıda yapabilir.
SeRDaR tarafından 22/Oca/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Evde olsam hallederdim
+ adam sen almadan süreyi uzatırsa ? Backorder yaptın garanti diye bir şey yok düşerse domainin düşmesi gerek
bir kere birden fazla backorder olayı var backorder düşündüğüne göre isim iyi bir şey sen hariç aynı şeyi başkasıda yapabilir.
ee Nasil alacağız bu domaini.
-
Domain bu firmada ve boş tutuluyor.
Teklif gönderdim bakalım. Adamların contact maili bile yok.
whois.networksolutions.com //www.networksolutions.com/en_US/ -
scarletbeard bunu yazdı
Domain bu firmada ve boş tutuluyor.
Teklif gönderdim bakalım. Adamların contact maili bile yok.
whois.networksolutions.com //www.networksolutions.com/en_US/ Adam attığın e-postayı gördüyse alan adının düşeceği varsa bile artık düşmez.