Backorder Yöntemi
-
arkadaşlar backorder yöntemi ile domain almak ne oluyor aranızda bileniniz varsa anlatabilirmi?
-
Domain düşmeden en yüksek teklifi vererek domaini satın almak. Konuya başka yorum yapmayın arkadaşlar ; gerisini internette araştırsın. O kadar kaynak var.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
Domain düşmeden en yüksek teklifi vererek domaini satın almak. Konuya başka yorum yapmayın arkadaşlar ; gerisini internette araştırsın. O kadar kaynak var.
-----------------------------sırf dedin diye yapıyorum gıcıklık olsun :D
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------1.si hangi konuya kimin cevap yazacağına sen karar veremezsin.
2.si burasıda bir internet sitesi ve bu konuyu buraya açmasıda araştırmanın bir parçası.
3.sü o zaman kimse bişey sormasın konu açmasın çünkü illaki sorunla ilgili internette kaynak vardır.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------1.si hangi konuya kimin cevap yazacağına sen karar veremezsin.
2.si burasıda bir internet sitesi ve bu konuyu buraya açmasıda araştırmanın bir parçası.
3.sü o zaman kimse bişey sormasın konu açmasın çünkü illaki sorunla ilgili internette kaynak vardır.
Dostum senin sorunun koca kafanın ....büyük olması mı ?...
Demek isterdim ama banlancağım için ve bunun suç olduğu için diyemiyorum...
Cnm dostum sakin ol...
-
Davos bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
Dostum senin sorunun koca kafanın ....büyük olması mı ?...
Demek isterdim ama banlancağım için ve bunun suç olduğu için diyemiyorum...
Cnm dostum sakin ol...
-----------------------------sakinim hocam zaten de ne demek yani kimse bişey yazmasın o kadar kaynak varken ? girmeyelim foruma o zaman burda yazan herşey illaki başka biyerde de yazıyodur. ayrıca demiş kadar oldun zaten :D
-
tşk ederim verdiğiniz bilgiler için