Backtrack Wireless ?
-
Wmwarede backtrack 5 i kurdum fakat sistem açıldığında wireless ı görmedi daha önce deneyenler wardır yoksa bana özel bi cünüblükmü:|
-
driverini yüklemen gerek
ayrıca şifre kırmak için de kartın chipsetinin uyumlu olması lazım. uyumluluk listesi var. bazıları da ek dosyalara ihtiyaç duyuyor. wireless kartının modeliyle internette backtrack için arama yapabilrsin
-
Bende şifreleri kırmada kullandıgım özel anten ve üzerinde wireless adaptör var, çok şifre kırdım parayada ihtiyacım var satmayı düşünüyorum. ne eder derseniz d-link kaliteli bir anten işte yanıdnada kablosu ve wireless adaptör ne ederse işte. backtrack ile direk uyumlu, bişey kurmaya gerek kalmıyor.satacağım
-
siyahbereli bunu yazdı
Bende şifreleri kırmada kullandıgım özel anten ve üzerinde wireless adaptör var, çok şifre kırdım parayada ihtiyacım var satmayı düşünüyorum. ne eder derseniz d-link kaliteli bir anten işte yanıdnada kablosu ve wireless adaptör ne ederse işte. backtrack ile direk uyumlu, bişey kurmaya gerek kalmıyor.satacağım
wpa/wpa2 nasıl yapıyorsun?
-
siyahbereli bunu yazdı
wpa yi nasıl yapiyosn ve anten kaç db