Backtrack3 Kurulum Yardım !!!
-
Arkdaşlar bt3 ü bilgisayarıma yüklemek istiorum ama sanırım bunun yükleme biçimi biraz farklı google arama yaptım fakat türkçe döküman bulamadım eger bt3 daha önce yüklemiş arkdaslarımız varsa bana bi yardım edebilir mi
simdiden teşekürler... -
aynen behulder bende 2. wersiyonu war bende beceremedim kurmayı bir türkçe döküman yada yardımcı olabilecek ltfn baksınlar
-
kurulumda pek fazla birsey yok daha once linux os kurmussaniz yapabilirsiniz... ama size tavsiyem cd den calisan live cd yi indirin. yada usb bellekden calisani .. ni
-
Kurulum cd si ayrıca live cd olarak çalışabiliyor. (BT3 de). Ha eğer kuracam diyorsan hep live cd den kullandığım için kurulumu bilmiyorum ama live cd den açmadan kurulum yapma bölümü var oradan normal bir linux os gibi kurabileceğine eminim. Tabi ingilizce biliyorsan.
-
yok arkdaslar cd den açabiliyorum oradan sonra sı sorun :| fdısk dalgasını yaptıkdan sonraki ama ben 1 döküman buldum isteyenlere pm olarak atabilrim saygılar...(önce ben deneyecem ama olusa atarım)...
-
ben bu ara backtrack 3 ile ilgili acaip bi dokuman yayınlıcam wireless fln hddy ye kurma verdiği hatalrı haletme flnn ne biliyosam video lu resimli uygulamalı sexy bişe olcakkkk
-
kurulum yolu kolay aslında live olarak açtıktan sonra ama anlatmayacağım :W
google da bayağı kişi anlatmış hem çok verimli olmaz, saçma olur :W
siz onun yerine slackware kurup üstüne backtrack paketlerini indirin daha iyi olur :W
-
Kurulum hiçte kolay değil yestere biliyorsun tıbbın çaresiz kaldığı yerde sende çaresiz kalıyorsun
Artık anladım ki ben bunu sadece live olarak çalıştırıcam :)
-
+1 çömez mihni :W