Bad Aborted Root Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonum uzun zamandır rootluydu.Hatta bir çok custom rom kurup kaldırım.Artık orjinal romuna dönmek istedim ve odin programı ile bunu yaptım.Şimdi cymod mu ne onu da kurdum.Lakin dünden beri bir türlü rootlanmıyor.İndirmediğim dosya, denemediğim program kalmadı.Her yöntemi yabancı siteler dahi denedim."Update.zip" dosyasını ana dizine atıp okututğumda bir süre okuyor sonra Bad Aborted hatası veriyor.

Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olaya bak daha yeni açtım konuyu hala çözüm ararken google'da tbt çıktı :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

boot.img dosyasını telefona flashlamayı denedin mi, denemediysen flashla, cm mod kurarken bu yöntemi uygulamazsam açılmıyor bende telefon.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ozzy41g bunu yazdı

boot.img dosyasını telefona flashlamayı denedin mi, denemediysen flashla, cm mod kurarken bu yöntemi uygulamazsam açılmıyor bende telefon.

boot.img dosyası nedir hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

Custom Rom kurmak icin zaten root yetkisi gerekmez mi ? Cm 11 kurdum bende telefona sonra store dan super user uygulamasini indirdim ardindan ayarlardan super user a tam erisim gibi bisey sectim oldu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Telefonun brick olmuş hocam,telefonun ne bilmiyorum ama benim telefon brick olduğunda şununla stock roma dönmüştüm

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/10/gm-discovery-orijinal-rom-yukleme.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erc bunu yazdı

Telefonun brick olmuş hocam,telefonun ne bilmiyorum ama benim telefon brick olduğunda şununla stock roma dönmüştüm

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/10/gm-discovery-orijinal-rom-yukleme.html

Rootluyacaz diye telefonsuz kaldık, açılmıyor artık :) Telefonum samsung gio s5660.

Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 7