folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bad Sektörü Yardım :(

Bad Sektörü Yardım :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    benim hd nün güccük bi bölümü bad setörü olmuş durumda hd yawaş yawaş erio bunu hissedebiliorm :D pcde yüksek boyutlu pek çoq arşivlik dosyam bunlar kaybedemem bu bad sektörünü durdurmanın bi yolu falan varmı yani giden gitsin de kalanlar kalsın :D şimdiden saolun

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    low format atmayı dene. nereden bulurum dersen hdd'nin modelinin sitesine gir orada vardır ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    donanim bolumune bak nickimyok un verdigi yontem var ,super cozum ve ise yariyor.Buzdolabil mevzusu.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) compunun dediği gibi buzdolabı işi işe yarıyor, olmazsa dostan bi scandisk yap, fiziksel bozukluğu düzelte bilir, olmazsa normal format at, o da olmazsa son çare low level format (düşük güçlü format) ı deneyebilirsin.. Bu format tipi diski kazıyarak format attığından zarar verebilir de.. Bu riski göze alıyorsan low level format seni bekler :)

Kolay gelsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    bi low format hariç hepsini yaptım onuda yemio :D ama söz bidaha çökerse pc low la atacam :D saolun bu arada

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 909 Toplam Mesaj: 5