Badava Html

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o_sman_54
    o_sman_54's avatar
    Erkek
    arkadaşlarbildiğiniz güzel  bi  free  html  kodu veren  site  varmı   içeriyi çok olmalıı 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

en acemi birininde yazamayacağı html kodu yok istediğin html kodunu yazarsın, hiç bilmiyorsan bile frontpagede siteni tasarlar kodlarını program kendisi oluştur, yinede yardımcı site istiyorsan www.hazirkod.com işine yarar...

kodların mantığını öğrenmek istiyorsan gezdiğin sitelerin kaynak html kodlarını incele, bi süre sonra html seni tatmin etmiyeceği için kavradıktan sonra asp'ye geçersin...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    hoca aradıgın özel bi kod varsa bana ugra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zaknafein
    Zaknafein's avatar
    Erkek

aga bu donemde artık bebeler bile html yazıor.sen hayli hayli yazarsın.eger cok zorlanıosan frontpage yada dreamweaver kullan.guzel programlar,bazen benim bile bilmediğim taglar ckıyor.

ama ben html yazıom da daha karizmatik bisiler arıom diosan javascript bankalarını öneririrm.mouse,arkaplan efektleri vs vs. bulabilirsin.

SELECT * FROM users WHERE clue > 0. Uh oh, zero rows were returned! Oh no!?!?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    frontpage  download  edeceğim bir  site  sölermisiniz  arkadaşlar  yada  link  birde  serialı  varmı  bilmiyom ama neyse  bilen varsa  yardım etsin  ok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    mit bunu yazdı:

frontpage  download  edeceğim bir  site  sölermisiniz  arkadaşlar  yada  link  birde  serialı  varmı  bilmiyom ama neyse  bilen varsa  yardım etsin  ok

office cd'sinin içinde bulabilirsin...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lem ne beleşçiciniz htm editörleri var bir sürü bi araştırın yaww

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2431 Toplam Mesaj: 7