Badava Html
-
arkadaşlarbildiğiniz güzel bi free html kodu veren site varmı içeriyi çok olmalıı
-
en acemi birininde yazamayacağı html kodu yok istediğin html kodunu yazarsın, hiç bilmiyorsan bile frontpagede siteni tasarlar kodlarını program kendisi oluştur, yinede yardımcı site istiyorsan www.hazirkod.com işine yarar...
kodların mantığını öğrenmek istiyorsan gezdiğin sitelerin kaynak html kodlarını incele, bi süre sonra html seni tatmin etmiyeceği için kavradıktan sonra asp'ye geçersin...
-
hoca aradıgın özel bi kod varsa bana ugra
-
aga bu donemde artık bebeler bile html yazıor.sen hayli hayli yazarsın.eger cok zorlanıosan frontpage yada dreamweaver kullan.guzel programlar,bazen benim bile bilmediğim taglar ckıyor.
ama ben html yazıom da daha karizmatik bisiler arıom diosan javascript bankalarını öneririrm.mouse,arkaplan efektleri vs vs. bulabilirsin.
-
frontpage download edeceğim bir site sölermisiniz arkadaşlar yada link birde serialı varmı bilmiyom ama neyse bilen varsa yardım etsin ok
-
mit bunu yazdı:
frontpage download edeceğim bir site sölermisiniz arkadaşlar yada link birde serialı varmı bilmiyom ama neyse bilen varsa yardım etsin ok
office cd'sinin içinde bulabilirsin... -
lem ne beleşçiciniz htm editörleri var bir sürü bi araştırın yaww
Toplam Hit: 2431 Toplam Mesaj: 7