Bada‘Yı Google Hesabınız İle Senkronize Edin
-

Bir google Hesabınız ve özellikle bu hesaba bağlı bir Google Plus profiliniz ve ekli arkadaşlarınız varsa artık hepsi aynı zamanda telefonunuzda.
Samsung un Android tabanlı Bada işletim sistemine sahip telefonlarına bir kaç tık ile tüm arkadaşlarınızı geçirebilirsiniz :)
Bu işlemler için ihtiyacınız olan 3 şey var
1. Bada işletim sistemli bir telefon
2. Son versiyon Samsung Kies
www.samsung.com/tr/kies/
3. Bir Google Hesabı
(hazırda yoksa sizin bu işlemler için acele etmenize gerek yok)İlk olarak Telefonunuzu USB kablosu aracılığı ile Kies e bağlayın.

(Bir güncelleme varsa uygulayın)Üst taraftaki Senkronizasyon butonuna tıklayın

Senkronizasyon -) Kişisel Bilgiler bölümündeki ''kişileri ile senkronize et'' kutucuğunu işaretleyin
(NOT Bu anlatım Google hesapları içindir , Yahoo ve Hotmail hesaplarınızı da aynı şekilde senkronize edebilirsiniz)
Senkronize edilecek hesabı seçin (Google, Hotmail, Yahoo ) Ardından hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini yazın.

Google hesabınızı bağlamadan önce Uygulama ve Sitelere Yetki verme seçeneğini kullanarak Kies için özel şifre oluşturmanız gerekiyor.

Bu sayfadan Kies için bir şifre oluşturun ve şifreyi kullanıcı adınızdan sonra istenen şifre bölümüne yazın (Eposta + Kies Şifresi)
Şifre oluşturma sayfasına ulaşmak için https://plus.google.com/settings/ Veya www.google.com/accounts Adresine girip Uygulama ve sitelere yetki verme linkini kullanmanız gerekiyor.

Eposta adresiniz ve şifreniz doğru ise Kies'deki Senkronizasyon butonu aktif olacaktır

Senkronizasyonu başladıktan sonra program hesabınızdaki kişileri telefona eklemeye başlar (Eposta Adresleri Google Plus Sayfaları ve Kullanıcı Avatarları ) İşletmin Yüzdesini Kies in Sağ alt bölümünde görebilirsiniz.

Eğer işlemi doğru bir biçimde gerçekleştirdiyseniz arkadaşlarınız telefonunuzun rehber bölümünde görünecektir.

-
bize yaptıgın büyük satıştan ötürü her türlü bilgini ifşa ediyorum sercan :)
-
wildfire s face hesabını otomatik senk. ediyor girişte uyarı veriyor kendisi senk. yapılsın mı diye onaylarsan direk kopyalıyor rehbere