Bad_Pool_Caller [Mavi Ekran]
-
Yine bir pc sorunu ile karşınızdayım:)
Şu meşhur mavi ekran hatasını almaya başladım. Hemen hemen herkes bilir, pc açıldığında mavi ekran çıkar ve
resetlenir. Günveli modda vs açılmaz. Çok yeri araştırdım bazı yerlerde donanımsal bazı yerlerde yazılımsal bir sorun
olarak geçiyor. Ram slotlarını değiştirin çalışır vs falan işe yaramadı.
Power la pc yi açıp pc açılmadan powerla 3-5 kere kapattım. Ve bu sorun çıktı yine. HDD de çok önemli dosyalarım var.
Vede herhangi bi şekilde yedekliyebilceğimi sanmıyorum. Windowsu tekrar kurmadan nasıl düzeltilebilir bu hata?
Yardım ederseniz çok makbule geçer:D -
hdd yi tak ikincil olarak başka bilgisayara dosyalarını yedekle sonra bas formatı sonra kur windowsu vsvsvs
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------Yine bir pc sorunu ile karşınızdayım:)
Şu meşhur mavi ekran hatasını almaya başladım. Hemen hemen herkes bilir, pc açıldığında mavi ekran çıkar ve
resetlenir. Günveli modda vs açılmaz. Çok yeri araştırdım bazı yerlerde donanımsal bazı yerlerde yazılımsal bir sorun
olarak geçiyor. Ram slotlarını değiştirin çalışır vs falan işe yaramadı.
Power la pc yi açıp pc açılmadan powerla 3-5 kere kapattım. Ve bu sorun çıktı yine. HDD de çok önemli dosyalarım var.
Vede herhangi bi şekilde yedekliyebilceğimi sanmıyorum. Windowsu tekrar kurmadan nasıl düzeltilebilir bu hata?
Yardım ederseniz çok makbule geçer:D
-----------------------------mrb bnde daa önceden aynmı sorunu yaşadım ve şu an da yaşıorum maalesef o dediğin lanet mavi ekran hayatımın belli dönemlerinde beni de çileden çıkartıyor.... eğer dosyalarını kurtarmak istiosan harddiskini başka bir pc ye takıp verilerini kurtaracaksın daha sonra da harddiskini takıp kendi pc ne "MaxBlast4" programı ile pc ni sıfırlayacaksın.bu progam harddiskini ilk günki haline getirir.format attığın zaman harddiskin tam olarak temizlenmez.int de kolayca bulabileceğin bi pro anlatımı da var. o programla hdd ni sıfırladıktan sonra işletim sistemini kuracaksın.sorunun çözülmesi lazım.kolay gelsin...
-
aynı sorun benim pcdede var ama benim pc bi 6-7 senelik falan benim normaldir heralde artık ben mavi ekrana alıştım hayatımın bi parçası haline geldi hatta mavi ekran görmesem ogün işim rast gitmiyoo :)
-
bazı sitelerde ram leri değistirdiğim zaman sorunun giderildiği yazılarını gördüm
istersen ramleri sök arkadastan eşten dostan ram alip onlarla dene