Bağ Kura Ve Ssk Ya Gelen Aflar Ve Kolaylıklar
-
evet arkadaşlar haberi son dakkasına yetişmem dolayısı ile ne olduunu tam anlayamamakla birlikte size sormak ve haberi olmayan arkadaşları haberdar etmek istedim bilgisi olan paylaşırsa ii olur kanımca
-
27 temmuz son. peşin ödemede anaparayı %15 faiziyle ödüyorsun taksitlendirmede anaparayı %40 faiziyle ödüyorsun. her ihtimale karşı sgk.gov.tr'ydi sanırım, bakmanı tavsiye ederim.
-
pazartesi son gün bi dilekçe doldurup peşin mi taksitlemi ödeyecegini belirttikten sonra hangi ssk kurumuna bağlıysan oraya gidiyorsun evrak kayıttan geçir sonra senin numarana bakan işveren servisine göndercekler orda herhangi birisini verebilirsin sana 10 gün sonra gel diycaklar :D
-
arkadasım milyarlık borcun yoksa hiç girme derim çünkü daha dün bagkurdaydık osmanbeyde içerisi hamam gibiydi+300 kişilik sıralar vardı ki sabah 9 dan önce gitmiştik+3kişi olmamıza(babam,ben,babamın arkadası farklı kuyruklarda) ragmen bi haltı halledemedik klasik türk mantıgıyla ordan oraya gönderdi p*zevenkler+yinede gidiceksen oksijen tüpü ve bol atlet tsihrt flan al dediğim gibi havalandırması küçücük yerde 500 ün üstünde insan balık istifi duruyor neyse hadi kal sağlıcakla xD
-
hacı kolaylık değil işkence :|
sabahtan beri bağkurdayım 1.5 saat sıra bekledim en sonunda sıra geldi gittim evrak eksik dedi, sonra tamamladm gene gittim sıraya girdim bekledim sıram geldi adam dedi ben sölemeyi unutmuşum bi evrak daha lazım :|
küfredip çıktım ben de :|
Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 5