Bağcık Bağlama Şekilleri
-
arkadaşlar malum durumumu bilirsiniz dışarıda tekerlekli volkırla gezerken olmayacak yerlerde bağcıklar çözülüyor bu ip*lere takılıyorum (: kendi başıma bağlamam için bi yere oturmam gerek. yere yakın oturdummu daha rahat bağlıyorum biraz yüksek bir sandalye denk gelirse bacak bacak üstüne atıp öyle bağlayabiliyorum.
herkes sağolsun benim profili gören; tip kayık, boğazda delik izi, kısa kollu giydimmi sağ kolumda dirseğin iç tarafında ameliyat izi, zor yürüyor ve zor konuşuyorum falan herkes yardımcı oluyor.
şu dikkatimi çekti bugüne kadar en az 10 kere olmuştur muhtemelen daha fazla bağcıklar çözüldümü bağcıkları yolda denk gelen herhagi birine bağlattırıyorum. bugüne kadar benim bağladığım şekilde bağlayana 1 kere denk geldim (:
o kadar dikkatli bakıyorum bağcıkları öyle yerlerden döndürüp bağlıyorlarki ulan bişey yapayım böyle bağcıkmı bağlanır diyorum ama en sonunda iki bağcığı o kadar rahat bağlayıp düzeltiyorlarki ben inanamıyorum ama oluyor (:
kaç çeşit bağcık bağlama "sanatı" diyeyim başka bir açıklaması olamaz var? (((:
-
-
EnableTurk bunu yazdı
al işte bi tane daha :D böyle de bağcıkmı bağlanır, kulakların çınladı mı :DDD
-
Bende öne bir düğüm atıp kalan kısmı ayak bileğimin etrafından düğümlüyorum.
-
ben askere gidene kadar hep saçma sapan şekiller nasıl olursa öyle bağlardım sonra bot için askerde nasıl bağlanacağını öğrettiler çünkü orada herkes aynı stilde bağlamak zorundaydı sivile geldim spor ayakkabı bot hepsini o şekil bağlıyorum.
bencede çok düzgün ve güzel duruyor
https://www.youtube.com/watch?v=3CXUGW7BUTA
SeRDaR tarafından 29/Kas/24 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Solomon akıllı bağcık işini görür
-
-
İki ucunu ayni sekilde büküp bunlari birbirine doluyorum. Benim gibi baglayan yok. Bi aralar bende takmistim buna. Saldim sonra.
-
Bağcıksız lastikli ayakkabı giy
-
Bagcigi yapamadiysan al bagcigi boynuna dola