folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder "Bagdat Alimleri Konferansı" Adlı Kitabın E-Book"U ??

"Bagdat Alimleri Konferansı" Adlı Kitabın E-Book"U ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    arkadaşlar mezheplerle ilgili bir kitap.. Bağdatta bulunan Ehlisünnet ve Caferi alimlerin tartışmasını içeriyor. bana çok lazım u kitap.. bulabilecke veya elinde oln varmı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    benimde bir zamanlar aradığım bişe di sanırım bumuydu acaba emin değilim

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    hacılar kimsede yokmu yaa bu kitap :( gidip para vercem okumucam... ben kitabı elektronik ortamda seviyorum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

bu kitabın nesini arıyonuz anlamadım googlea yazınca ilk bu çıkıyo zaten

http://satilikdomains.tripod.com/bagdat_alimleri_konferansi/icindekiler_bagdat.htm

eskiden(bi hafta öncesi) bu site islamikütüphane diye geçiyodu.şimdi kapancak galiba.

ben okudum sultan melikşah ve veziri nizami mülk ün sünni ve alevi alimleri toplayıp tartıştııp. doğruyu ortaya çıkarma denemesini anlatıyo.

yazılı tarihin egemen otoriteler tarafından yazıldığı donesini tarafsız olarak görebilirsek gerçekten .çok kafa kaıştıran bi kitap.içindekiler doğruysa eğer

ki 1000 küsür yıl sona doğruluğu yada yanlışlığı ispat edilemez bi noktada olduğumuzu düşünürsen.acaba camilerden 4 halifenin isimlerini kaldırmamız mı gerekiyo diye bana sorduran bi kitap. gerçek tarih olduğu ispat edilirse gerçekten 4 hatta 5 halifeyle ilgili tüm pembe masalları yıkacak bi kitap.

en azından sünni bi ailenin çocuğu olmama rağmen bende: hem hilafet, hemde imamet düşüncesinin boş olduğunu. peygamberden ötesinin kul olduğunu, başa geçenlerinde halife değil (hz. Ali de dahil) sadece emir, padişah , sultan, kral ne dersen de olduğunu fark etmeme neden olan kitap..

şimdi bunu okuyup bana nerden okuttun ne güzel pembe masallarda yaşıyoduk.şimdi oolmadık şeyleri düşünmeye başladık diycek arkadaşlar içinde duumu dengelemek için

başka kitaplar tavsiye etmek istiyom.gerçi bu abide biraz uçuk hareketleri var ama. kitapları şuan düşünülerek yazılmış en mantıklı islam kitaplarıdır.zannımca (not:şuan tükiyede bu kitaplar yasaklıdır :) )

okuyunca the secret falan hikaye kuran zaten the secret miş diyceksiniz. 

http://www.ahmedbaki.com/turkce/ 

Ayrıca çok şekersin :)
Toplam Hit: 2537 Toplam Mesaj: 4