folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bağımsız Çift Kulaklık Ayarları

Bağımsız Çift Kulaklık Ayarları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ses kartında bu özellik olup kullanan var mı ? 

Mesela ben Viber'de konuşurken kulaklıktan müzik dinlemek istiyorum.Tam tersini yaptım da bunun adam gibi ayarı nerde ya ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

hoparlör farklı kulaklık farklı mı çalsın istiyorsun? realtek de kualklığı seçmeden çıkan kutucuğu açık bırakırsan ikisinden de ayjnı sesi alıyorsun o güzel bi bug, (bazen de çok kötü amk) yeni bilglerin bazılarında da olması lazım diye biliyorum ama kurcalamadım hiç. 

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

asıında ben bunu bilgisayarda yapmak istiyorum. genişletilmiş masaüstünde bi ekranda internette surf ederken diğer ekranda kardeşim dizi film izlesin istiyorum.. a ekranındaki ilgili görüntüye a kulaklığına gidecek sesler olsun b ekranında dizi film izleyene b kulaklığına ses gitsin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hacı kullandığın programın output ayarından seçeceksin.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

hoparlör farklı kulaklık farklı mı çalsın istiyorsun? realtek de kualklığı seçmeden çıkan kutucuğu açık bırakırsan ikisinden de ayjnı sesi alıyorsun o güzel bi bug, (bazen de çok kötü amk) yeni bilglerin bazılarında da olması lazım diye biliyorum ama kurcalamadım hiç. 

Hayır ikisinden de aynı sesi almak istemiyorum hocam.

İkisinden ayrı ayrı sesleri almak istiyorum.Mesela Chrome'da çalan tüm sesler hoperlörden gelsin, diğer tüm sesler kulaklığa gelsin gibi.

KrypT bunu yazdı

Hacı kullandığın programın output ayarından seçeceksin.

Burada mı o dediğin ?

asda

Bu da benim ses kartı; 

asd

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yok hacı şimdi atıyorum aç en sevdiğin mp3 oynatıcıyı, ses ayarlarına gir, orada output ayarı olur, ordan bağımsız çift kulaklığı seç. Mp3 player'ın ses çıkışı kulaklık olacaktır. Sonra viber'dan output'u hoparlörler, inputu da mikrofon seçersin. İstediğin gibi olur.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Yok hacı şimdi atıyorum aç en sevdiğin mp3 oynatıcıyı, ses ayarlarına gir, orada output ayarı olur, ordan bağımsız çift kulaklığı seç. Mp3 player'ın ses çıkışı kulaklık olacaktır. Sonra viber'dan output'u hoparlörler, inputu da mikrofon seçersin. İstediğin gibi olur.

Oldu hocam eyvallah. :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

asıında ben bunu bilgisayarda yapmak istiyorum. genişletilmiş masaüstünde bi ekranda internette surf ederken diğer ekranda kardeşim dizi film izlesin istiyorum.. a ekranındaki ilgili görüntüye a kulaklığına gidecek sesler olsun b ekranında dizi film izleyene b kulaklığına ses gitsin..

arkadaşlar bana da bir yardım.. 

Toplam Hit: 1266 Toplam Mesaj: 8