Bağlama Dersi Verebilecek Var Mı?
-
Selamlar,
Uzun sap bağlama almaya karar verdim. Şöyle bi hello world çalana kadar ders almak istiyorum ama karşılığında verecek para ayıramıyorum bu aralar. Eğer kabul eden olursa şöyle bir şey yapabiliriz:
Aldığım her 10 saat ders için aşağıdakiler hakkında 20 saat ders verebilirim.
- Satranç (13 yıl tecrübe - 4 yıl antrenörlük tecrübesi)
- Java, Android, SqLite, Webservisler [SOAP, Rest] (1,5 yıl iş tecrübesi)
- (C#).net, Silverlight, Windows Phone 7
- Php, MySql, Html, Css, JavaScript
- C/C++
İstanbul'da yaşıyorum. Ders verebilecek bi arkadaş varsa, müsait olduğu zamanlarda istediği yere giderim buluşmaya.
-
ahh teklif gayet iyi :)
samsun'da olsaydın be keske. 1 ay sonra dönüyorum memlekete.
-
teber düzeni verebilirim yani abdal düzeni sazınıda alırız neşet ertaş düzenini düşünü sık perde divan sazı ankaradaysan yardımcı olum diyecem fakat istanuldaymışsın saz konusunda yardımcı olabilirim bu arada örnek olması için bir videomu koyabilirim
http://www.dailymotion.com/video/xqf2i8_divan-enstrumantel_music
-
Ders alcaksan sana önerim sakın nota bilmeyen kafasına göre çalan birinden ders alma. Notalı ders al
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Ders alcaksan sana önerim sakın nota bilmeyen kafasına göre çalan birinden ders alma. Notalı ders al
-----------------------------nota önemli bir unsundur haklısın ama şunu unutmaki üstad neşet ertaş hacı taşan çeliç ali muharrem ertaş bu adamlar notanın n'sini bilmezler saza hayatını vermiş kişiler sık perdede sazı konuştururum abdal düzeni dediğimiz bağlamada fakat benimde nota bilgim yoktur nota bilgisi almadan bağlama öğreneceksen kulağının çok sağlam olması gerekmektedir.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Ders alcaksan sana önerim sakın nota bilmeyen kafasına göre çalan birinden ders alma. Notalı ders al
-----------------------------nota önemli bir unsundur haklısın ama şunu unutmaki üstad neşet ertaş hacı taşan çeliç ali muharrem ertaş bu adamlar notanın n'sini bilmezler saza hayatını vermiş kişiler sık perdede sazı konuştururum abdal düzeni dediğimiz bağlamada fakat benimde nota bilgim yoktur nota bilgisi almadan bağlama öğreneceksen kulağının çok sağlam olması gerekmektedir.
-----------------------------
Bende onu söylemek istedim zaten kulak çok saglam olmasi gerekli. Bazı kişiler taniyorum adamlar notasız baglama öğrenmek istiyolar aylarca çalışıp 3-4 türkü öğrenip birakıolar bu yüzden nota çok önemli -
Online tutorial ile idare edicez artık :)