Bağlama Dersi Verebilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Selamlar,

Uzun sap bağlama almaya karar verdim. Şöyle bi hello world çalana kadar ders almak istiyorum ama karşılığında verecek para ayıramıyorum bu aralar. Eğer kabul eden olursa şöyle bir şey yapabiliriz:

Aldığım her 10 saat ders için aşağıdakiler hakkında 20 saat ders verebilirim.

• Satranç (13 yıl tecrübe - 4 yıl antrenörlük tecrübesi)
    • Java, Android, SqLite, Webservisler [SOAP, Rest] (1,5 yıl iş tecrübesi)
    • (C#).net, Silverlight, Windows Phone 7
    • Php, MySql, Html, Css, JavaScript
    • C/C++

İstanbul'da yaşıyorum. Ders verebilecek bi arkadaş varsa, müsait olduğu zamanlarda istediği yere giderim buluşmaya.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ahh teklif gayet iyi :)

samsun'da olsaydın be keske. 1 ay sonra dönüyorum memlekete.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

teber düzeni verebilirim yani abdal düzeni sazınıda alırız neşet ertaş düzenini düşünü sık perde divan sazı ankaradaysan yardımcı olum diyecem fakat istanuldaymışsın saz konusunda yardımcı olabilirim bu arada örnek olması için bir videomu koyabilirim

http://www.dailymotion.com/video/xqf2i8_divan-enstrumantel_music

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Ders alcaksan sana önerim sakın nota bilmeyen kafasına göre çalan birinden ders alma. Notalı ders al 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Reberals bunu yazdı:
    -----------------------------

Ders alcaksan sana önerim sakın nota bilmeyen kafasına göre çalan birinden ders alma. Notalı ders al 

nota önemli bir unsundur haklısın ama şunu unutmaki üstad neşet ertaş hacı taşan çeliç ali muharrem ertaş bu adamlar notanın n'sini bilmezler saza hayatını vermiş kişiler sık perdede sazı konuştururum abdal düzeni dediğimiz bağlamada fakat benimde nota bilgim yoktur nota bilgisi almadan bağlama öğreneceksen kulağının çok sağlam olması gerekmektedir.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

Reberals bunu yazdı:

nota önemli bir unsundur haklısın ama şunu unutmaki üstad neşet ertaş hacı taşan çeliç ali muharrem ertaş bu adamlar notanın n'sini bilmezler saza hayatını vermiş kişiler sık perdede sazı konuştururum abdal düzeni dediğimiz bağlamada fakat benimde nota bilgim yoktur nota bilgisi almadan bağlama öğreneceksen kulağının çok sağlam olması gerekmektedir.

Bende onu söylemek istedim zaten kulak çok saglam olmasi gerekli. Bazı kişiler taniyorum adamlar notasız baglama öğrenmek istiyolar aylarca çalışıp 3-4 türkü öğrenip birakıolar bu yüzden nota çok önemli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Online tutorial ile idare edicez artık :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 1350 Toplam Mesaj: 7