Bağlama Hero

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=RrE8VKhK3oE 

Nette gördüm bu oyun gerçekmi gerçekse nerden indire biliriz 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Yıllardır GuiterHero oynayan adamım böyle bir şey ilk defa görüyorum hauhauha

Bulursan yaz bende deneyim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Adını hatırlıyamıyorum şu anda ama guitar heronun freeware bi çakması mevcut, içine istediğin şarkıyı atıp gelen renkleride ayarlayıp, kendin hazırlayıp kendin oynayabiliyosun. Ben morve ötesi, erkin koray falan bulmuştum oynuyodum bi ara :D

Edite gerek kalmadan google araması: frets on fire. Bunun modu falan olabilir.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı

Adını hatırlıyamıyorum şu anda ama guitar heronun freeware bi çakması mevcut, içine istediğin şarkıyı atıp gelen renkleride ayarlayıp, kendin hazırlayıp kendin oynayabiliyosun. Ben morve ötesi, erkin koray falan bulmuştum oynuyodum bi ara :D

hocam ps3 de var mı bu? ve guitar hero nun gitarlarıyla oyanıyor mu?

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

müziği duyunca kalkıp göbek atasım geldi

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Hocam yarın paketi upload larım ıslak ıslak yıldızların altında falan var bunun dışında şarkı yapıp FL studio ile içine koyabilirim ama bu oyun daha farklı :D bi kaç yerde satışa sunulmuş 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

Hocam yarın paketi upload larım ıslak ıslak yıldızların altında falan var bunun dışında şarkı yapıp FL studio ile içine koyabilirim ama bu oyun daha farklı :D bi kaç yerde satışa sunulmuş 

ayna paketi yapar mısın hocam :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

oyunun adı "konserve" yanlış hatırlamıyorsam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    wasd bunu yazdı

hocam ps3 de var mı bu? ve guitar hero nun gitarlarıyla oyanıyor mu?

Bilmiyorum oynanıp oynanmadığını. Da zaten ps3lük ne grafik var ki oyunda? Bilgisayara bağla gitarı bilgisayardan oyna, denemedim ama guitar hero gitarıyla oynanıyordur herhalde sonuçta oyunun olayı gitar :D

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Bu videoyu yıllar öncesin de bende görmüştüm , evde 3 tane saz var , amatörlükten biraz daha iyi derecede saz çalabilmeme rağmen ve sırf böyle

güzel saz çalabilmenin hayali nedeniyle araştırmştım bu olayı o zmaanlar , şimdilerde saz çalmayı bıraktım çalanları dinliyoz artık :(

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 10